DGI Huset Aabybro præsenterer: Fittest of the Fittest 2024

Kampagnebillede
Print Friendly, PDF & Email

DGI Huset Aabybro præsenterer: Fittest of the Fittest 2024

Er du klar til at teste dine grænser og få en uforglemmelig oplevelse? Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 14. september kl. 14.00, når DGI Huset Aabybro inviterer til årets mest udfordrende event: Fittest of the Fittest 2024!

En dag fyldt med fysiske og mentale udfordringer

Dette års Fittest of the Fittest byder på en 4-5 km lang rute gennem Aabybro, hvor deltagerne vil blive udfordret både fysisk og mentalt. Ruten er spækket med spændende og udfordrende opgaver, der kræver styrke, hurtighed og snuhed. Det er en unik mulighed for at teste dine egne grænser og opleve et adrenalinkick ud over det sædvanlige.

Alle kan være med

En af de fantastiske ting ved Fittest of the Fittest er, at alle kan deltage! Det eneste krav er, at du skal være fyldt 15 år og kunne svømme mindst 100 meter uden brug af hjælpemidler. Der er forskellige klasser, du kan tilmelde dig:

  • Herrer 1 (15 – 45 år)
  • Herrer 2 (46 år og op)
  • Kvinder 1 (15 – 45 år)
  • Kvinder 2 (46 år og op)

Prisen for at deltage er kun 150 kr.

Præmier og ære

De endelige vindere i herre- og dameklassen vil, udover diverse præmier, få deres navne ophængt i DGI Husets stræde. Det er en ærestitel, der vil blive husket og fejret.

Er det dig, der skal vinde titlen “The Fittest of the Fittest 2024”?

Tag dine venner med og vær med til at skabe en dag fuld af sjov, udfordringer og fællesskab. Tilmeld jer allerede i dag på https://lnk.dk/fittest.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn