Det nære sundhedsvæsen skal også til Jammerbugt!

Ulla Flintholm
Ulla Flintholm (V) medlem af Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune

Under den overskrift opstiller Kommunalbestyrelsesmedlem Ulla Flintholm til Regionsrådsvalget. “Lægesituationen i Fjerritslev er noget af det, jeg får allerflest henvendelser omkring, og vi må bare erkende, at det lægetilbud vores borgere har i Fjerritslev ikke er godt nok.

Oven i det har Regionen lukket Lægevagten i Brovst, og det betyder, at mange af os i Jammerbugt har 50 km til nærmeste Lægevagt. Men vi er jo skatteydere på lige fod med andre i Nordjylland, og derfor må vi gerne stille krav om, at det nære sundhedsvæsen også skal til Jammerbugt” siger Ulla Flintholm og fortsætter “for at ændre noget, må man nogle gange starte med at se på sig selv – kan jeg gøre noget? Og det mener jeg, at jeg kan. Tiden er kommet til at os, der er valgt i kommunerne, må tage ansvar selv, at vi må opstille selv for at blive hørt”

-- annonce ---

Ulla Flintholm vil gerne være den, der er Jammerbugt kommunes stemme direkte i Regionsrådet.” Vi får simpelthen ikke noget ud af den dialog, vi har med Regionen lige nu, de lytter ikke. Og måske har de, der kommer fra kommunerne glemt, hvilke udfordringer vi sidder med. Det vil jeg gerne minde dem om, hvis jeg bliver valgt, slutter Ulla Flintholm.

Venstre i Jammerbugt Kommune har tre pladser på den samlede opstillingsliste, på de to øvrige pladser opstiller Malou Skeel, Aabybro og Bøje Holmsgaard Lundtoft, Pandrup

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn