Derfor skal du få et vitrineskab

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Et vitrineskab kan du bruge til at blære dig med – det er jo trods alt et skab og en udstillingsmontre i ét møbel. Har du en flot vinglassamling, one-of-a-kind keramiske krus eller dyre tallerkener, kan du ved at stille dem bag glasruderne i et vitrineskabs låger gøre dem synlige for gæster, selv når de ikke er i brug. Men pral er selvfølgelig bare én funktion, som vitrineskabe kan tjene i køkken og spisestue.

Hold styr på beholdningen af rent service

For de gør det også nemt at se, hvor meget rent service du faktisk har til din rådighed. Er der fx nok desserttallerkener i skabet til at kunne servere risalamande for dine gæster? Det kan du finde ud af ved ganske hurtigt at kigge bag glasruderne. Køb vitrineskabe på ebuy24.dk, hvis du gerne vil have høj kvalitet. Hvad kan du fx se efter, når at du skal finde det helt rette, flotte vitrineskab til dit hjem?

Væghængt vitrineskab?

Fx kan du tage stilling til, om skabet skal stå på gulvet eller være væghængt. Fordelen ved skabe til hængning på væggen er, at de ikke lægger beslag på noget af gulvet, som derfor er nemt at rengøre. En ulempe ved dem er selvfølgelig, at du virkelig skal passe på med ikke at lægge mere vægt på dem, end de kan tåle. Den bekymring gør sig sjældent gældende ved vitrineskabe, der bare står på gulvet.

Hvad med vitrineskabets farve?

Farven på skabet er selvfølgelig også vigtig. Moderne vitrineskabe vil typisk være enten hvide eller sorte, så hvis du kører et sort/hvidt-tema i køkken eller spisestue, er det ikke svært at finde et skab, der passer ind. Men spisestuer har sjældent det farvetema, så her kan det gælde om at finde et skab i en lys eller mørk træbrun farve – i hvert fald hvis vi taler om en spisestue med skandinavisk design.