Derfor er Netflix den mest populære streamingtjeneste

Depositphotos
Print Friendly, PDF & Email

Netflix tog hurtigt verden med storm og blev en af de mest populære underholdningsmuligheder, og det er kun blevet større og bedre siden da. I dag tilbyder Netflix et af de største udvalg af indhold – lige fra originale serier til klassiske film. Det er ikke underligt, at Netflix nu er en af de mest værdifulde virksomheder i verden. De har ændret den måde, vi ser tv på, og der er intet, der tyder på, at det bliver mindre populært – tværtimod.

Der er en ret stor sandsynlighed for, at du allerede har en Netflix konto, men vidste du, at du ikke nødvendigvis skal betale den pris, som Netflix tager for tjenesten? Synes du, at det er dyrt, og vil du gerne vide, hvordan du kan spare penge på at streame film og underholdning Netflix, så kan du med fordel læse med i resten af denne artikel. Her får du også et aktuelt overblik over Netflix priser.

Netflix’ popularitet har tiltrukket mange partnere

Udover at være en rigtig populær tjeneste blandt sine brugere, så har Netflix også formået at tiltrække et væld af forskellige samarbejdspartnere.

I de seneste par år er der kommet et hav af film fra forskellige lande, ofte på deres nationalsprog, hvilket brugerne har taget rigtig godt imod. Andre samarbejdspartnere er forskellige former for tele-, tv- og internetudbydere, som indgår aftaler med Netflix om at må tilbyde deres kunder, at de kan få et Netflix abonnement til en lavere pris, hvis de samtidig opretter et nyt telefon-, tv- eller internetabonnement. Dette er hurtigt gået hen og blevet utroligt populært blandt de danske forbrugere.

Den nemmeste måde at spare penge på Netflix på

Gennem de seneste par år er der opstået forskellige muligheder for at spare penge på sit Netflix abonnement. Mange teleselskaber samt tv- og internetudbydere er begyndt at tilbyde Netflix som en del af deres abonnementer.

Ved at vælge et af selskabets abonnementer kan man få et Netflix abonnement med til en reduceret pris. I nogle tilfælde tilbyder selskabet ovenikøbet, at man får de første mange måneders adgang gratis. Telia er en af de aktører, der har lokket, og fortsat lokker, med gratis Netflix.

Ovennævnte er nok den mest populære metode til at spare penge på at se Netflix, da selskaberne mange gang også køre en kampagnepris på deres egne abonnementer. Det kan derfor være en god idé ikke blot at vælge det billigste selskab, der lige popper op, men at undersøge deres vilkår først.

Hvordan finder jeg de bedste priser på Netflix abonnementer?

Hvis du gerne vil spare penge på din adgang til at se Netflix, så er der flere forskellige måder til at få et overblik over Netflix priser på. Når det kommer til de forskellige tv-, tele- og internetudbydere, som tilbyder en reduceret pris på Netflix, hvis man opretter et abonnement hos dem, så bør du tjekke deres hjemmesider ud. Her kan man nemt og hurtigt få et overblik over, hvad prisen er hos dem, forudsat man opretter et abonnement på en af deres andre services. Herefter er det blot at vælge den billigste udbyder, eller den der kan give de bedste vilkår.

Hvis du køber dig adgang til tjenesten direkte gennem netflix.com, så vil prisen lyde på mellem 79 og 149 kr. pr. måned alt efter valg af abonnement.