Den legendariske Nimbus genopstår – nu også som el-cykel

Nimbus Legend e-cykel er en unisex-model i høj kvalitet og med flere egenskaber, der gør den velegnet som både arbejds- og fritidscykel. Foto: Nimbus Motorcycles A/S
Print Friendly, PDF & Email

Den legendariske Nimbus genopstår – nu også som el-cykel

Verden har forandret sig radikalt siden den sidste fabriksnye Nimbus motorcykel trillede ud på de danske landeveje i 1960. Det hæderkronede danske varemærke har ligget i dvale i snart 65 år. Men nu har en stor gruppe danskere investeret i en genoplivning. Nimbus Motorcycles A/S lancerer i første omgang en el-cykel – og snart følger en elektrisk motorcykel. Både cyklen og motorcyklen bærer tydelige designmæssige kendetegn, der referer til den gamle Nimbus C-model fra 1934.

Netop nu står Nimbus Legend e-cykel i startboksen – klar til lancering. De første 250 stk. kommer, som noget helt særligt, i en nummereret First Edition udgave. Nimbus e-cyklen er designet i Århus, udviklet i Gram og bliver produceret i Thisted.

E-cyklen er den første danske el-cykel i mange år. Dertil kommer, at den både er designet, finansieret og produceret i Danmark. Nimbus Legend e-cykel er en unisex-model i høj kvalitet og med flere egenskaber, der gør den velegnet som både arbejds- og fritidscykel.

Nimbus e-cyklen kan ”reserveres” indtil den 17. juni 2024, hvis du vil sikre dig en af de første 250 enheder.

Cyklen leveres i løbet af sensommeren 2024.