Deltag i udviklingen af Hune: Din mening tæller!

Hune Byskilt Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Deltag i udviklingen af Hune: Din mening tæller!

Jammerbugt Kommune er nu i gang med at skabe en masterplan for udviklingen af Hune, og du har muligheden for at bidrage med din mening og ideer gennem et spørgeskema. Derudover inviteres alle til et åbent hus-arrangement, hvor projektet vil blive præsenteret, og hvor der er plads til dialog og feedback.

Masterplan for Hune

Interessen for at investere i udviklingen af Hune er stærk, og der er allerede indsendt adskillige ansøgninger om nye projekter i området. For at koordinere og prioritere disse initiativer, har politikerne besluttet at udarbejde en masterplan for Hune i løbet af 2024.

Fokusområder

Arbejdet med Masterplan Hune vil sætte fokus på flere væsentlige områder:

-Byens forbindelse mod vest

-Udstrækning og arealanvendelse

-Byens karakter og identitet, især omkring Vesterhavsvej

-Rekreative forbindelser og turismeudvikling

-Kvaliteter for bosætning

Kom med din mening – udfyld spørgeskemaet

Som en del af processen er der udarbejdet et spørgeskema, hvor du har mulighed for at dele dine perspektiver på relevante emner. Du finder spørgeskemaet på dette link
Dette spørgeskema er afgørende for udviklingen af masterplanen, så dine input er værdifulde. Du kan udfylde og sende spørgeskemaet til Kathrine Mørk på mail: ktm@jammerbugt.dk.

Åbent Hus arrangement

Der vil også være mulighed for at deltage i et fysisk møde omkring masterplanen. Kom forbi Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus A/S mandag den 26. februar mellem kl. 15 og 18 for at lære mere om projektet og diskutere dine ideer og bekymringer.

Kontakt og yderligere information

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Kathrine Mørk på mail: ktm@jammerbugt.dk eller telefon: 72 57 76 44.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn