De sidste brikker er faldet på plads for årets store august-fest i Bratskovs Park

Sommersang på Bratskov 2023. Foto: Karsten Højen
Print Friendly, PDF & Email

De sidste brikker er faldet på plads for årets store august-fest i Bratskovs Park

”De sidste brikker er nu faldet på plads – og vi kan afsløre dette års spændende program for Sommersang på Bratskov” – fortæller foreningens formand Karsten Højen med stor begejstring.

Han er særlig glad for at det er lykkedes at få et gensyn med Rasmus Dissing, der fuldstændig bjergtog publikum for to år siden.

Foto: Presse

Og lige siden den aller første planlægning af Sommersang på Bratskov i 2022, har det været et ønske at få Erik Grip på programmet – det er nu lykkedes, oplyses der i en pressemeddelse.

Foto: Presse

Der ud over vil man kunne møde skotten Chic McLean og irske Paul Kelly, der tilsammen udgør The Islanders og vil præsentere det store publikum i parken for ægte skotsk og irsk sing-a-long folkemusik.

Søren Krogh er en ægte troubadur og historiefortæller og kommer oprindelig fra Vendsyssel – han er det fjerde navn på plakaten. Og sidst men ikke mindst vil en af nordjyllands dygtigste sangere Karen Grarup underholde en halv time sammen med Herregårdsorkestret.

Foto: Sommersang på Bratskov

Men ikke nok med det, umiddelbart efter parken åbner kl. 12:00 vil Sidsel og Nielsenbanden underholde i bakkesanger stil mens folk finder på plads foran den store friluftsscene.
Og som tidligere år vil der være masser af boder med lokalproducerede økologiske fødevarer, kunsthåndværk, unika tøj, blomster, smykker m.m. og der vil selvfølgelig være salgssteder med mad og drikkevarer..

Alle de nævnte solister vil optræde sammen med Herregårdsorkestret som er Sommersang på Bratskovs helt eget orkester. Herregårdsorkestret består af nogle af nordjyllands absolut bedste musikere med Ole Albrechtsen i front som kapelmester og guitarist. Han spiller sammen med Claus Thrane på trommer, Jakob Mygind på saxofon, Ole Sloth på tangenter, Michael Andersen på bas og Karen Grarup på kor og perkussion.

Alle der besøger Sommersang på Bratskov får udleveret et sanghæfte så man kan synge med på mange af sangene der underholdes med fra scenen.

HerregårdsOrkestret og formand Karsten Højen. Foto: Foreningen Sommersang på Bratskov

Billetsalget er lige startet hos Expert i Brovst og online på www.brovstmusik.dk. Og det er lykkedes stadig at holde billetpriserne i den billige ende, da arrangementet støttes af kommune, region og en lang række fonde og sponsorer.
Arrangørgruppen bag Sommersang på Bratskov består af ikke mindre end femten lokale foreninger og institutioner, som alle lægger et stort arbejde i at skabe en mindeværdig dag for alle sang- og koncertgæsterne.