De rette accessoires til ethvert outfit

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

De rette accessoires til ethvert outfit

”New year new me” er en vending, som mange tyr til, når der tages hul på det nye år. Dette er for alvor et springbræt til at give sig i kast med nye udfordringer, hobbyer og stil, som man ikke turde håbe på i det forgangne år. Det kan være, at du tidligere har haft lyst til at eksperimentere med din tøjstil, men ikke helt vidst hvordan du skulle gøre det, eller været bange for, hvordan andre tog imod skiftet. Så har du nu en gylden mulighed for at starte det nye år med god stil.

Klædt fra top til tå

Alle kan have tjek på både trøje og bukser. Mange glemmer dog, at et outfit kan være så meget mere. Ønsker du et ekstra element til det sædvanlige hverdagskluns, er en diskret og god måde at gøre dette på, ved at iføre dig fitted caps, som kan fungere til flere formål.  Generelt giver dette et meget afslappet touch til dit hverdagstøj, og de fås i meget neutrale farver, så du kan begynde roligt. Er du allerede en entusiastisk cap-bærer, kan du give dig i kast med at prøve fitted caps i nogle nye og mere iøjnefaldende farver. 

Lad fødderne være blikfang

Til at matche din cap, og give dig et street-look, skal der de rigtige sneakers til. Sneakers er en uundværlig brik i enhver ung mands garderobe, da disse, ligesom caps, kan gå til mange forskellige typer outfit. De fungerer både i skolen og på arbejdet, men også hvis du skal afsted med drengene til en øl eller andet arrangement. Ejer du allerede et par sneakers, kan du på samme måde som med en cap, give dig i kast med at par sko, som har en fed farve- eller logodetalje. Dette er en nem og god måde, at pifte en hvid T-shirt og sorte jeans op, uden at yde den store indsats. 

Tilføj lidt bling

Sneakers og caps er i forvejen accessoires, som langt de fleste allerede har. Et sted, hvor du virkelig kan prøve noget nyt, er ved at kigge på smykker til mænd. Dette er de seneste år blevet utrolig moderne, og der findes mange flotte maskuline smykker, som bidrager positivt til ethvert outfit. Smykker har tidligere været kendt for primært at henvende sig til kvinder, men der er kommet et hav af både halskæder, armbånd og ringe, som gør sig rigtig gode til mandlige outfits.