Danmarksdemokraterne Jammerbugt har holdt vellykket nytårstaffel

Byrådsmedlem for Danmarksdemokraterne Kjeld Hedegård Nielsen Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Danmarksdemokraterne Jammerbugt har holdt vellykket nytårstaffel

Det nytårstaffel, som Danmarksdemokraterne i Jammerbugt Kommune har afholdt på Moseby Borgerhus, blev særdeles vellykket, fortæller byrådsmedlem Kjeld Hedegård Nielsen. Tilslutningen var god, og han indledte selv med et oplæg om den kommunalpolitiske situation.

Det kommende byrådsvalg næste år tegner jo både spændende og uforudsigeligt. Den store opbakning til nytårstaflet vidner således om, at der rundt omkring i hele kommunen er stor interesse for, at partiet Danmarksdemokraterne nu er repræsenteret i Kommunalbestyrelsen. Nytårstaflet blev således også brugt til at nedsætte et aktivitetsudvalg bestående af 9 medlemmer fordelt over hele Jammerbugt Kommune.

Politik i øjenhøjde med borgerne

Noget af det, Danmarksdemokraterne lægger stor vægt på, er at føre politik i øjenhøjde med borgerne. De skal have mest muligt for deres skattekroner, og paragrafferne er til for borgerne og ikke omvendt. I den praktisk politik er Danmarksdemokraterne et parti, der søger reel indflydelse med henblik på at sætte sit aftryk på den førte politik. Bl.a. vil Danmarksdemokraterne gøre op med den traditionelle søjletænkning og i stedet tænke mere helhedsorienteret. Det kan flytte ressourcer fra bureaukratisk administration til en mere effektiv og enkel løsning af de borgernære opgaver.

EU – en sammenslutning mellem suveræne, demokratiske nationalstater

Udover det lokalpolitiske oplæg af Kjeld Hedegård Nielsen bød nytårstaflet endvidere på et indlæg fra Danmarksdemokraterne`s spidskandidat til EU-valget, Kristoffer Storm. Hans klare budskab er, at EU skal blande sig mindst muligt i rent nationale forhold og kun på et overordnet niveau.

EU skal være ikke en multinational politisk union, men derimod en sammenslutning, et samarbejde og et fællesskab mellem suveræne demokratiske nationalstater. Det betyder igen, at permanent grænsekontrol bør være en helt naturlig konsekvens, nøjagtig ligesom man derhjemme låser sin dør om natten – ikke for at lukke sig inde, men for at beskytte sig mod ubudne gæster.

Entusiasme og hjertevarme som drivkraft

Endelig gav Leo Kristensen, en ildsjæl fra lokalsamfundet i Moseby, en spændende skildring af, hvordan et levende og aktivt fællesskab borgerne imellem har givet kræfter til at løfte i flok, så bl.a. den lokal købmands eksistens er en realitet, ligesom det lille lokalsamfund i øvrigt har vist sig levedygtigt, fordi viljen er til stede.

Det er et helt konkret eksempel på det, Danmarksdemokraterne forstår som politik i øjenhøjde. Den entusiasme og den hjertevarme indsats for fællesskabet vil Danmarksdemokraterne kæmpe for også finder vej ind i byrådssalen til gavn og glæde for skabelse af en kommune præget af livskvalitet og politiske løsninger til gavn for alle dele af kommunen og hele spektret af borgere fra vugge til grav.

Danmarksdemokraterne Jammerbugt har holdt vellykket nytårstaffel Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn