Dagens tip til en oplevelsesrig sommerferie i Jammerbugt

Udstillingen er åben: Lør. d. 27. juni til søn. d. 9. august 2020, Lørdage 14-17, søndage 11-17. I juli tors- og fredage 14-17.
Print Friendly, PDF & Email

Sommerudstilling: Tema Vand

Kunstnergruppen K5’s udstilling sætter spot på fænomenet VAND i forhold til tid, form og rum. Med forskellige medier – maleri, akvarel, mixed media, bronzeskulptur, fiberbeton m.m. skabes en udstilling med fokus på det æstetiske.


Adresse: Tranum Strandgård Kunst og Kulturcenter Strandvejen 143 A, Tranum 9460 Brovst.

Kunstnergruppen K5’s udstilling kredser om fænomenet VADD – et aktuelt og mangefacetteret tema, som udstillingen giver et særligt bud på. K5’s intention har været at afsøge vandets egenart, natur, poesi og historik gennem forskellige medier og materialer, at give beskueren nye vinkler på elementet og flytte vandet fra hverdagen ind i kunstrummet.

Fælles for K5’s 4 kunstnere er en passion for vand. Bente Lyhnes værker bærer præg af hendes fascination af naturen på grund af dens både kaotiske og organiserede udtryk. Bodil L. Thomsens værker viser en fascination af naturen og landskabets stemningøjeblikke.

Hardy Brix, akryl & akvarel, arbejder med et mere legende og eksperimenterende udtryk. Poul Jepsen, skulpturer, arbejder ud fra 2 forskellige tilgange: Tanken om at vise noget bestemt og fascination af en følelse.

Tidspunkt

Lør. d. 27. juni til søn. d. 9. august 2020, Lørdage 14-17, søndage 11-17. I juli tors- og fredage 14-17.

Pris

Fri entré