Dagens bolig: Spændende Pool/udlejningshus ved Vesterhavet

Jensinesvej 1 Grønhøj, 9480 Løkken
Print Friendly, PDF & Email

Spændende swimmingpool hus i det fantastiske og smukke klitlandskab, med kæmpe udlejningspotentiale. Huset er beliggende i klitrækkerne med sti direkte til Grønhøj strand og Vesterhavet, mellem Løkken og Blohus.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Beliggende på dejlig kuperet og ugeneret naturgrund med skøn udsigt til klitlandskabet og omkringliggende natur.

Huset er løbende moderniseret, med bl.a. nye plastvinduer i 2006, malede facader i 2013, jordvarmeanlæg og solceller og fremstår over alt i rigtig flot vedligeholdelsesstand med gode ugenerede solterrasser rundt om huset.

Indvendigt i dejlig lys stil og med loft til kip, el-gulvvarme i alle klinkegulve, samt godt lysindfald og udsigt fra store panoramavinduer. Indvendigt med entre med klinkegulv, badeværelse med bruseniche, soveværelse med trægulv og skab, åbent køkken med klinkegulv, god spiseplads og alt i hvidevarer, hyggelig stue med trægulv, brændeovn, udgang til terrasser og skøn udestue, samt panoramavinduer med fantastik udsigt til klitter og natur, 2 værelser med trægulv, soveværelse med trægulv og skab.

Derudover lækker poolafdeling med swimmingpool med klinkegulv og spabad, samt adgang til stort badeværelse med klinkegulv, bruseniche, vaskesøjle og skøn sauna. Integreret redskabsrum, carport og redskabsrum med teknik.

Lejeindtægt incl. forbrug var i 2018 mere end kr. 200.000,- til ejer på dette hus!! – Et skønt hus med attraktiv placering og rigtig god vedligeholdelsesstand.

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35