Dagens bolig: Flot fritidshus – Kun 200 meter til hav og strand

Kaskelotvej 26 Nr. Lyngby, 9480 Løkken
Print Friendly, PDF & Email

Nymalet i 2018! 60 m2 nyanlagt træterrasse i 2019. Flot fritidshus, højt beliggende i rolige og naturskønne omgivelser, med kun ca. 200 meter til stranden og Vesterhavet ved Nr. Lyngby, mellem Løkken og Lønstrup.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Huset fremstår over alt i rigtig pæn vedligeholdelsesstand med skønne terrasser rundt om huset, og skøn udsigt til klitlandskabet og naturen. Indvendigt med loft til kip og gode lysindfald fra store panoramavinduer samt delvist nyere indbo.

Indeholder entre med klinkegulv, hems og garderobeplads, badeværelse med klinkegulv med el-gulvvarme og bruseniche, værelse med to køjer og enkeltseng, godt soveværelse med dobbeltseng og skabe, flot lyst køkken med klinkegulv og alt i hvidevarer, i åben forbindelse til skøn spiseplads/alrum med udgang til terrasser, hyggelig nedbygget stue med brændeovn og panoramavinduer samt adgang til god isoleret havestue med klinkegulv og udgang til terrasse.

Kaskelotvej 26 Nr. Lyngby, 9480 Løkken

Soveværelse med dobbeltseng, skabe og udgang til terrasse, samt lækkert spabadeværelse med klinkegulv, sauna, spabad, bruseniche og vaskearrangement. Der er mulighed for stor lejeindtægt på huset. – Et virkeligt skønt hus med dejlig atmosfære og attraktiv beliggenhed, som skal opleves!

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35