Dagens bolig: Flot fritidshus i skønt område nær strand – natur

Hummervej 10B, Slettestrand Slettestrand, 9690 Fjerritslev
Print Friendly, PDF & Email

Et rigtig dejligt og utroligt velholdt “Planethuse” fritidshus der aldrig har været udlejet, beliggende på dejlig ugeneret naturgrund i den fantastiske natur ved Fosdalen og Svinkløv Plantage, med kun ca. 700m. til stranden og havet ved Slettestrand.

Se pris og flere billeder – Klik HER

Området er kendt for sine fantastiske mountainbike stier, desuden 18 hullers golfbane ved Fjerritslev.

Huset er opført i 2007 i dejlig lys stil med god indretning og loft til kip, desuden gode terrassearealer omkring huset og integreret udhus samt fritliggende brænde/cykelskur.

Indeholder entre med garderobe, lækkert badeværelse med klinkegulv med el-gulvvarme, bruseniche og sauna, samt forberedt med plads til spabad, værelse med trægulv, 2 enkeltsenge og skab, soveværelse med trægulv, dobbeltseng og skab, hyggelig alkove og udgang til terrasse, flot og lyst Invita køkken med alt i hvidevarer og åben forbindelse til dejlig lys stue med trægulv, brændeovn og udgang til terrassearealer, soveværelse med dobbeltseng, trægulv og skabe.

Hummervej 10B, slettestrand, 9690 Fjerritslev

Huset har aldrig været anvendt til udlejning. Alt indbo medfølger undtaget sælgers private effekter. – Et skønt skønt fritidshus på fantastik grund med masser af natur og dyreliv lige udenfor døren – Skal opleves!

Dagens Bolig præsenteres i samarbejde med Søren Villadsen Ejendomsmægler – Vurdering og salg
Email: sv@villadsenbolig.dkTlf.: 98 20 40 35