Corona: Undgå fysisk kontakt med ældre og svage medborgere

Print Friendly, PDF & Email

Myndighederne opfordrer til at hjælpe med at dele et meget vigtigt budskab om coronavirus til danske borgere: Undgå fysisk kontakt med ældre og svage borgere, hvis du er det mindste sløj.

I denne tid, hvor en del danskere kan være smittet med coronavirus, er det vigtigt, at vi alle gør en ekstra indsats for at passe på vores ældre og svage medborgere. Det kan have store konsekvenser, hvis de bliver ramt af virussen. Derfor er det vigtigt at begrænse fysisk kontakt med ældre og svage borgere, hvis man er det mindste sløj.


I samarbejde med Sundheds- og Ældreministeriet har Kommunernes Landsforening produceret en film med sundhedsministeren og en oplysningsplakat målrettet pårørende og det nærmeste netværk til vores ældre og svage medborgere. Opfordringen i videoen er, at man skal begrænse fysisk kontakt med ældre og svage, hvis man er det mindste sløj:


Myndighederne har samlet alle informationer om corona-virus på en fælles hjemmeside. Vi opfordrer alle til at følge med i informationerne på: www.coronasmitte.dk