Comedyklubben med Torben Chris & Nicolaj Lange på Kulturcenters scene

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Så bliver der endnu engang lidt mere at grine af her på Kulturcenteret i Aabybro den 14. januar 2020 i tidsrummet mellem kl. 20:00 og 22:00

I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig igen i foråret på hele tre tirsdage med rigtig god stand-up. Du får her muligheden for at kickstarte dine lattermuskler som noget af første i det nye årti, når Torben Chris og Nikolaj Lange kigger forbi denne aften!


Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turne med sit seneste onemanshow “Torben Chris´ ABC”. Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

Nicolaj Lange er en af landets største komikere med sine knap 2 meter og 120 kg, så der er altså tale om en voksen mand på flere måder, det til trods er energiniveauet på scenen højt. 40 års krise, MeToo kampagne og forældre problemer er blot nogen af de emner, der berøres.

Senest har Nicolaj Lange spillet for udsolgte sale over hele landet med showet “Mere Skæg”. Behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus – efterårets 2 shows blev nemlig udsolgt på rekordtid og en del gik forgæves!Læs mere på Kulturhusets hjemmeside kec-jammerbugt.dk