De nye statslige arbejdspladser i Brovst

Brovst
Foto: Jammerbugtposten.dk.

For kort tid siden holdt Sekretariatet for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet reception for at markere deres flytning til Brovst. Som hjemkommune for rådene, var Jammerbugt Kommune invitereret med.

Borgmester Mogens Christen Gade og leder af Frivillighuset i Jammerbugt, Jette Juel Jensen, var inviteret med på vegne af Jammerbugt Kommune for at markere, at Sekretariatet for Det centrale Handicapråd og Frivilligrådet har fået nyt hovedsæde i Brovst i Jammerbugt Kommune.

-- annonce ---


I sin tale gjorde borgmesteren det klart, at de nye indflyttere er meget velkomne.

”Nu Sekretariatet for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet er flyttet ind i det tidligere postkontor i Brovst, er det også en markering, at vi i Jammerbugt Kommune fik opfyldt et stort ønske om at blive hjemkommune for nogle af de statslige arbejdspladser, som skulle flytte fra hovedstaden og ud i landet”, fortalte Mogens Christen Gade.

De statslige arbejdspladser, der nu er kommet til området, har stor betydning for Jammerbugt Kommune. Det er en anerkendelse af, at kommunen kan drive statslige arbejdspladser, samtidig er de ekstra arbejdspladser til gavn for samfundsudviklingen i kommunen.  

”I Jammerbugt Kommune, og i Nordjylland generelt, er vi dybt afhængige af, at arbejdsmarkedet bliver mere dynamisk og attraktivt. Det er vigtigt, at vi både kan tiltrække og beholde kvalificerede og specialiserede medarbejdere her på vores egn. Som borgmester i Jammerbugt Kommune og som formand for Erhvervshus Nordjylland, er der for mig ingen tvivl om, at udflytningen af statslige arbejdspladser skaber en mere balanceret udvikling i Danmark”, sagde Mogens Christen Gade.

Jammerbugt Kommune var forud for de to udflytningsbølger i 2015 0g 2018 i aktiv dialog med centrale politikere på Christiansborg for at gøre opmærksom på, at også mindre byer i Nordjylland vil have gavn af statslige arbejdspladser.

Det nye domicil for Det Centrale Handicapråd og Frivilligrådet ligger nærmere bestemt på Stationsvej 10 i Brovst.