CHEFTRÆNER Bo Zinck VIL GENTAGE POKALOVERRASKELSE MOD VIBORG

Cheftræner Bo Zinck FOTO: Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Sæsonen er kun lige skudt i gang, men allerede tirsdag går det løs igen, og denne gang i den danske pokalturnering, hvor Viborg FF gæster Sparekassen Vendsyssel Arena.

Sæsonens første hjemmekamp byder således på en udfordring af de større, når Jammerbugt FC skal forsøge at spille sig videre fra 1. runde i Sydbank Pokalen mod Nordic Bet Liga mandskabet.

Viborg FF var i sidste sæson et af de toneangivne hold i toppen af Nordic Bet Ligaen og var tæt på en forfremmelse til landets bedste række, Superligaen. Også i denne sæson er Viborg kommet godt fra land i den næstbedste række, hvor det er blevet til 6 point og en målscore på 4-0 i sæsonens to første runder. Nu jagter de grønne og hvide, med turen til Jammerbugten og Sparekassen Vendsyssel Arena, endnu en sejr i pokalturneringen.

Gennem årene har der været mange spændende pokalkampe på Sparekassen Vendsyssel Arena, også flere hvor Jammerbugt FC har fået det optimale ud af underdog rollen og har drillet højere rangerende hold. Heriblandt også netop Viborg FF for år tilbage. Nu er håbet, at denne 1. runde vil byde på endnu en af disse pokaloverraskelser.

– Det er et af de hold, man går efter at møde. Et hold der er professionelt og har et godt navn, og det må man sige at Viborg har i dansk fodbold. De har et godt set up og en god trup, og de er et af de hold, der kæmper om at komme i Superligaen. De er vel en af favoritterne i rækken, sammen med Vejle. Så det er et godt hold og så har de en ny start med ny træner og ny sportslig organisation. Så det er et fantastisk godt hold, lyder det fra cheftræner Bo Zinck, der trods den stærke modstander tror på avancement til næste runde.

– Intet er umuligt her i Pandrup. Vi har nogle muligheder, men det er jo ikke sådan, at vi betragter det som en 50-50 kamp. Det er de små marginaler, vi skal ud og lede efter, og skal vi skabe overraskelsen, skal vi udnytte de få chancer, der må komme i løbet af kampen, fremhæver Zinck.

Kampen kommer tidligt på sæsonen og ovenpå et tæt og intenst sæsonforberedelsesforløb, efterfulgt af weekendens premiere i 2. division. Lørdag venter så endnu en hjemmekamp, når Middelfart gæster Sparekassen Vendsyssel Arena. Så alt i mens pokaloverraskelsen jagtes, skal truppen holdes klar til det stramme program.

– Nogle er mere friske end andre, og nogle er lidt slidte. Så det skal vi selvfølgelig kigge på op til kampen. Men vi er ikke med for bare at være med. Vi er med for at skabe pokaloverraskelsen. Vi vil vinde kampen, og vi har jo før gjort det mod netop Viborg, så det går vi efter at gentage. Det er skægt, når det lykkes og det skaber gode minder, så det er noget, vi går helhjertet efter. Skal det lykkes, skal vi være heldige, vi skal være defensivt stærke, vi skal i perioder være gode til at fastholde spillet og så skal omstillingsspillet sidde lige i skabet. Det er nogle af de ting, der skal gå op i en højere enhed og så skal vi arbejde knald hårdt. Gør vi det, så har vi chancen, slår Bo Zinck fast, forud for opgøret i pokalturneringen.

Skal det lykkes, er der også brug for masser af opbakning, så tag naboen, familien, kollegaerne, venner og veninder under armen og kom på stadion, når Jammerbugt FC tager imod Viborg FF og vi byder ind til dansk pokalfodbold. Vi tænder på vanlig vis op under grill og fadølsanlæg, og håber I vil tænde op under stemningen.

Billetprisen er kun kr. 50,- for voksne, mens børn under 16 år kommer gratis ind. Billetter kan købes i indgangen.
Der er kick off kl. 18.30 tirsdag d. 6. august.