Casper Nielsen sprudler af glæde som ny Købmand i Meny Aabybro: Store planer for kundeservice og kvalitet

Casper Nielsen, Købmand i Meny Aabybro Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Casper Nielsen sprudler af glæde som ny Købmand i Meny Aabybro: Store planer for kundeservice og kvalitet

Casper Nielsen er netop trådt ind som Købmand i Meny Aabybro, og Jammerbugtposten.dk har været på besøg i butikken for at få en snak med den energiske Casper om hans spændende visioner. Med omkring 55 fantastiske medarbejdere under sine vinger og en brændende passion for kundernes oplevelser, ser Casper frem til at lære byen og butikken bedre at kende.

Den livlige 33-årige Casper Nielsen, der oprindeligt kommer fra Godthåb ved Aalborg, har slået sig ned i Skalborg sammen med sin kæreste og tre børn. Når han ikke styrer butikken, elsker han at få pulsen op med en god løbetur og har allerede to maratonløb og adskillige halvmaraton bag sig.

“Jeg er simpelthen så begejstret for at være her i Aabybro, en by der virkelig er i udvikling,” udbryder Casper Lindhøj Nielsen med et stort smil. Han fremhæver også, at Meny-butikken i Aabybro er markant større end den på Østre Havn, hvor han tidligere har været ansat, både hvad angår omsætning, størrelse og antal medarbejdere.

Casper brænder for at komme tæt på kunderne: “Jeg elsker at være derude på gulvet, snakke og lytte til kundernes ønsker og behov for at gøre vores butik endnu bedre.” Han ser frem til at tiltrække endnu flere kunder til butikken, især dem der sætter pris på det håndværk, som vores fantastiske medarbejdere leverer hver dag i slagter- og delikatesseafdelingen samt den friske frugt- og grøntafdeling.

“Vores slagter- og delikatesseafdeling, samt naturligvis vinafdelingen hvor jeg står klar til at guide vores kunder i valget af vine til alle årets fester og højtider, er områder hvor Meny Aabybro virkelig skiller sig ud med vores skarpe koncept. Vi vil virkelig vise, at hos Meny elsker vi mad,” slutter Casper med et endnu større smil.

Casper Lindhøj Nielsen har en baggrund som butiksleder og har gennemført lederuddannelsen hos Meny. Han vil snart påbegynde uddannelsesforløbet til Meny-Købmand. Men selvom han ikke fik sin grunduddannelse hos Meny, startede han sin karriere hos Metro i City Syd i Aalborg, før butikken desværre lukkede for flere år siden. Udover sin detailhandelserfaring har Casper også en konstabeluddannelse fra Ingeniørtropperne i Skive.

Casper Nielsen, Købmand i Meny Aabybro Foto: Jammerbugtposten.dk

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn