Caroline Henderson – Duo gæster Aabybro

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Danmarks jazzdiva nr. 1 besøger Aabybro i selskab med verdenspianisten Nikolaj Hess. 

Publikum har noget specielt at se frem til i foråret 2019, hvor de kan opleve Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncerter. På scenen kan hun opleves sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Duoformatet giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser. 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Dato og tidspunkt: Fredag 22. marts 2019 kl. 20.00.
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart. 
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet – Salen: 260,- kr. inkl. gebyr.
Koncertbuffet fra kl. 18.00 – 165,- kr. inkl. gebyr. 

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af den populære koncertbuffet kl. 18.00 i cafeen, kr. 165.- (kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 18. marts 2019