Brønderslev for børnene – 3 gode aktiviteter

Print Friendly, PDF & Email

Brønderslev for børnene – 3 gode aktiviteter

Skal du snart til Brønderslev med børnene, eller måske du blot mangler et par gode årsager til at gøre samme? Dem får du her, med 3 gode aktiviteter, som du kan foretage dig sammen med børnene, på et besøg i Brønderslev.

Shopping

Det er naturligvis ikke alle børn, der er lige vilde med at skulle på shoppingtur – hvilket også er helt forståeligt. Lidt bedre bliver det dog som regel, når det er dem, der shoppes til, og de ikke blot er med på slæb. Besøg derfor blandt andet Seeds Brønderslev, eller lignende, hvor dine børn kan sættes mere i centrum. Lad dem udvælge noget tøj selv, og vær blot med som vejledende stemme. Husk da også på, at når de siger fra, så slutter shoppingturen.

Rododendronparken

Hvis dine børn er lige så vild med blomster og naturen, som så mange andre børn, så kan det være, at det ville være en idé at slå vejen forbi Rhododendronparken i Brønderslev, der rent faktisk er Nordeuropas største. Heri findes over 130 forskellige arter, der blomstrer fra maj til juni. Det er altså mest en sommeraktivitet, selvom parken bestemt ikke er mindre hyggelig at besøge i de lidt køligere måneder. Parken er 7 ha og har mere end 10.000 planter, så der er ikke så lidt at se!

Legepladser

Når I får brug for en pause, hvor børnene kan få lov at være børn, og blot hygge sig, er det om at finde en af de mange legepladser, der er i byen. Der er heldigvis en del at vælge i mellem, og med lidt held kan I finde en plads, hvor der også er mulighed for at sidde og spise frokost eller få en lille eftermiddagssnack. På den måde kan I både få koblet af og ladet op, til eventuelle andre aktiviteter i skal have foretaget.