Bokseklubbens dag til dyrskuet 2019 i Fjerritslev

Foto fra et tidligere dyrskue i Fjerritslev, hvor der også var sumobrydning. Ane Halsboe-Jørgensen (A) var også forbi Dyrskuet og heppede på René Rosenkrans - som vandt sumo-dysten.
Print Friendly, PDF & Email

Bokseklubben Orion har gennem de sidste 15-20 år været en del af Fjerritslev Dyrskue . Klubben forestår mange praktiske ting så som salg af øl-vand og is, tombolavogn, servering af mad i madteltet, salg af billetter ved 4 indgange samt forefaldent arbejde i forbindelse med opsætning og nedtagning.

På dagen har klubben 30mand i arbejde, det er medlemmer af klubben samt forældre, børn af bestyrelsen, forældre til bestyrelsesmedlemmer, venner og bekendte som har deltaget gennem de sidste mange år.

På madholdet kommer Ann og Per fra Gedsted hvert år og hjælper sammen med et hold bestående af Jytte Broust, Birthe Berthelsen, Heidi Jensen, Katrin Breum, de hygger sig på dagen og nyder at være sammen.

Andre gengangere er Yrsa Lindstrøm og Bolethe Breum der har passet tombolaen alle årene.

Mange forskellige har deltaget på alle andre poster og alle nyder dagen og samværet med de mange mennesker, 2500 – 3000 mennesker, voksne og børn, kommer på pladsen sådan en dag.

Orion har tænkt sig at fortsætte så længe der er dyrskue i Fjerritslev og så længe Landbonord kan bruge os. Vi håber jo på at dyrskuet kan fortsætte, mange små dyrskuer er lukket ned men Fjerritslev består så længe det er ildsjæle der styrer det.

Møderne i dyrskueudvalget er også en del af det hyggelige, her planlægger man hele dyrskuet og hvilke aktiviteter der skal sættes i søen. I de sidste mange år har Fj. Press formået at fremstille en Dyrskueavis af høj klasse, på annonce siden gør man det fantastisk og mange gode artikler er med til at gøre avisen interessant at læse, også på den front håber vi samarbejdet kan fortsætte.

Fra BK Orions side vil vi gerne sige tak til Landbonord og FJ. Press for godt samarbejde til Dyrskue 2019, en KÆMPE tak til alle de frivillige der har hjulpet igen i år og TAK til alle bidragsydere til både præmier i tombola og Ærespræmier.

VIS SES IGEN TIL DYRSKUE I FJERRITSLEV 2020