Bo Zinck forud for sæsonstart; Det er en ærgerrig samt teknisk og taktisk rigtig god trup. Vi har en god blanding af rutine og ungdommens kådhed, der vil fremad.

Cheftræner Bo Zinck Foto: THOMAS JANSEN JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Sæsonpremieren ligger lige om hjørnet og forberedelserne er så småt gået ind i finpudsningsfasen. Det betyder også at divisionstruppen hos Jammerbugt FC nu meldes på plads til den kommende sæson.

Jammerbugt FC’s divisionstrup til kommende sæson. Cheftræner, Bo Zinck, sætter lidt ord på.

I sommerpausen har Jammerbugt FC sagt farvel til Michael Byskov, der forsætter fodboldkarrieren som spillende assistenttræner på AaB’s DS mandskab. Nye udfordringer venter ligeledes for Søren Astrup, der takker af i den blå trøje, mens Thomas Nielsen har indstillet fodboldkarrieren og fortsætter i klubben som ungdomstræner.

Dertil er Lasse Steffensen som bekendt sendt videre til en fuldtidskarriere i Vendsyssel FF, hvortil også Allan Høvenhoff er vendt tilbage efter endt lejeophold. Endelig er også Oliver Knudsen stoppet i klubben denne sommer.

Der er også kommet nye spillere til, ligesom flere nuværende spillere har forlænget deres kontrakter. Ny i den blå trøje er Mikkel Konnerup (AaB), Sebastian Reventlow Mourier (Viborg FF) og Kasper V. Jensen (NFB). Dertil er også Nikolaj Lyngø vendt hjem til Jammerbugt FC efter et udenlandsophold, mens unge Emil From er rykket op fra klubbens egne ungdomsrækker. Endelig er det også blevet til en permanent aftale med Bardhec Bytyqi, der i foråret var lejet fra AaB.

Alt i alt efterlader det Jammerbugt FC truppen i en stærk udgave inden sæsonens første fløjt, vurderer cheftræner, Bo Zinck.

– Det har været et roligt transfervindue, hvilket har bidraget til, at vi har beholdt store dele af truppen. Og så har vi fået lidt nyt ind, noget rigtig fornuftigt ind, synes jeg. Så vi har fået samlet en rigtig god trup, som kender hinanden, knokler på og kan nogle ting. Jeg er godt tilfreds og synes det ser fint ud. Så med mindre der kommer en eller anden skade, eller der opstår en mulighed, vi bare må gribe og ikke kan sige nej til, så er vi den trup, vi skal være nu, forklarer Bo Zinck, og supplerer;

– Alt i alt er det en lille slankning af truppen, kan man vel godt sige. Men positivt med et stille og roligt sommervindue, hvor kontinuiteten har været det vigtige for os. Vi har sagt goddag til nogle fine spillere, men selvfølgelig også farvel til nogle fine spillere.

Jammerbugt FC kan således gå ind til den nye sæson med en divisionstrup, der har masser at byde ind med, ligesom udviklingspotentialet på både kort og lang sigt ser spændende ud.

– Det er en ærgerrig samt teknisk og taktisk rigtig god trup. Vi har en god blanding af rutine og ungdommens kådhed, der vil fremad. I træningskampene har vi set, at der også er en masse offensiv power, som vi skal have forløst her i løbet af sæsonen, så det glæder vi os til at arbejde med, slutter Zinck, inden endnu en træning venter for Jammerbugt FC truppen.

Til de spillere, der er draget videre i fodboldtilværelsen, Thomas, Søren, Michael, Lasse, Allan og Oliver, skal der lyde et stort tak for indsatsen og et held og lykke fremover!

Jammerbugt FC åbner Sæson 19/20 fredag den 2. august kl. 19.00 på udebane, hvor turen går til Ringkøbing.
Sæsonens første hjemmekamp spilles Lørdag den 10. august kl. 14.00, hvor Middelfart gæster Sparekassen Vendsyssel Arena.