Jammerbugt FC viste karakter og bestod i sidste testkamp

Foto: THOMAS JANSEN Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC rundede lørdag middag en travl uge med hele tre træningskampe af, da det blev uafgjort 2-2 mod det svenske 1. divisionshold Lindome GIF.

Det var de svenske gæster, som kom bedst fra start mod et Jammerbugt FC hold, hvor trætheden så småt havde sat sig i kroppen oven på de travle og hårde forberedelser frem mod den kommende sæsonstart.

Det var som om de blåblusede lige skulle spilles i gang de første 20 minutter, hvor det var det velspillende svenske mandskab, som tog initiativet. Det betød, at Jammerbugt FC i kampens indledende fase kom bagud 0-2 og således havde lang vej tilbage i kampen.

Men Jammerbugt FC spillerne viste, at de også kan, når det ser allersværest ud. Trods trætte ben og nede med 0-2 mod et dygtigt svensk 1. divisionshold, så kæmpede de blå sig tilbage i kampen.

Først nettede Morten U. Thomsen til 1-2 inden pausen og i 2. halvleg fuldte Bardhec Bytyqi op med en udligning til 2-2, hvilket blev kampens resultat.

– Det var en voldsom hård kamp. Vi var trætte og kommer rigtig skidt fra start mod et rigtig godt hold. Men vi kommer flot igen, og kæmper os tilbage. Vi arbejder os ind i kampen trods varmen og trætte ben ovenpå mange kampe på kort tid, forklarerede Bo Zinck efter opgøret.

Cheftræneren var stolt af sine spilleres mentale styrke, og trods det at spillet måske ikke var forberedelsernes bedste, så var der grund til at være tilfreds med indsatsen.

– Ved stillingen 2-2 har vi jo faktisk tre friløbere og kunne have fuldendt vores comeback med et sejrsmål. De første 20 minutter er selvfølgelig ikke godkendt, men det er resten af kampen, og det først og fremmest med baggrund i den karakter, drengene viser.

Jeg er imponeret over, at vi under de forudsætninger formår at kæmpe os tilbage. Spillemæssigt var det ikke vores bedste kamp her i forberedelserne, men den karakter spillerne viser i dag, glæder mig virkelig meget. Vi viser det mod et godt mandskab, som har meget at byde ind med og kommer med masser af kvalitet. Så det var en god sidste test det her, fastslår Bo Zinck, som nu glæder sig til at tage hul på sæsonen.

– Nu gælder det. Det har været nogle gode forberedelser, hvor mange har budt ind og jeg synes det ser godt ud. Jeg glæder mig til at komme i gang.

Jammerbugt FC spillersæsonpremiere fredag aften i Ringkøbing.