Blokhus Pinsemarked 2023

Foto fra et tidligere Pinsemarked i Blokhus Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Blokhus Pinsemarked 2023

Lørdag den 27. maj fra kl. 11.00 til 15.00 vil Blokhus Torv blive forvandlet til et sandt mekka af friske råvarer og delikatesser, når Hune-Blokhus Borgerforening i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus afholder det årlige Pinsemarked.

Markedet byder på et overflødighedshorn af danske, græske og
mellemøstlige lækkerier, herunder frugt og grøntsager, knækbrød og hjemmelavede delikatesser.

Lokale håndværksprodukter som keramik og tekstiler vil også være til salg, så besøgende kan lade sig forføre af markedsstemningen og finde unikke varer med hjem.

Formanden for Hune-Blokhus Borgerforening, Poul Andersen, udtaler begejstret: “Vi er glade for at gentage succesen med det store råvaremarked i Blokhus. Vi er stolte af at kunne præsentere et imponerende udvalg af råvarer og håndværksprodukter, og vi er sikre på, at der vil være noget for enhver smag på dette års Pinsesmarked.”

Ikke nok med det, så finder Blokhus Wind Festival også sted samme weekend, hvor både store og små drager vil danse i himlen over Blokhus Strand. Det bliver en festlig og forførende pinse i Blokhus, hvor besøgende kan nyde både kulinariske oplevelser og spektakulære drageopvisninger.

LÆS OGSÅ: Elsker du rom? – Vind to billetter til romsmagning hos Skotlander i Pandrup

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn