Blokhus påskefestival: I dag spektakulært hesteshow med friserheste

”Frieseren” er en af Europas ældste hesteracer, og bruges i dag som både dressur- og showhest Foto: Erhvervsforeningen Destination Blokhus
Print Friendly, PDF & Email

Blokhus påskefestival: I dag spektakulært hesteshow med friserheste

Som en del af Blokhus påskefestival byder Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten på familievenlig hesteparade og hesteshow med fantastiske friserheste lørdag d. 30. marts.

Majestætisk hesteparade
”Frieseren” er en af Europas ældste hesteracer, og bruges i dag som både dressur- og showhest. Lørdag d. 30. marts får Blokhus Torv besøg af de fantastiske friserheste fra Frieser Nord, som er Danmarks største lokalforening under Dansk Frieser Forbund. Kl. 14.15 er der en familievenlig hesteparade på torvet, hvor der vil vil være mulighed for at tale med rytterne og klappe de majestætiske dyr.

En friserhest er kendt for både at være venlig, hengiven og søge kontakt med mennesker, så derfor skal der nok blive masser af mulighed for at knytte bånd med hestene.

Super showhest
Når hesteparaden slutter kl. 12.25, rider friserhestene videre mod Mølleplads i Blokhus, hvor der afvikles imponerende hesteshow kl. 14.30. Særligt sjovt bliver det at se frieserhestene optræde i en stor gruppe, fordi de er så ens i både deres sorte farve, kroppens figur og i bevægelserne.

Friserhestene er samtidig gode til at lære teknisk svære dressurøvelser og gør det godt med deres smidige bevægelser og lærenemme sind. Dette giver en stærk publikumsoplevelse som man kun kan glæde sig til.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn