Bliv inspireret på Landdistriktskonference 2023

Lørdag d. 11.marts 2023 inviterer Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune til landdistriktskonference i Sport og Kulturcenter Brovst. Landdistriktskonference. Foto fra konferencen samme sted i 2019.
Print Friendly, PDF & Email

Bliv inspireret på Landdistriktskonference 2023

Lørdag d. 11. marts inviterer Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune til landdistriktskonference i Sport og Kulturcenter Brovst. På programmet er ny viden, erfaringsudveksling og inspiration til lokal udvikling. 

Landdistriktskonferencen 2023 ledes af politisk kommentator, Søren Wormslev, og i løbet af dagen vil deltagerne få forskelligt input til den gode udvikling i landdistrikterne. Der vil også være lejlighed til at udveksle erfaringer med hinanden. Sidst men ikke mindst bliver der mulighed for at møde repræsentanter for nogle af de vigtigste fonde, når det gælder finansiering af projekter i landdistrikterne.

Steen Hildebrandt og Glarborgen

Blandt inspiratorerne på landdistriktskonferencen er forfatter Steen Hildebrandt, som er kendt for sit arbejde med organisering, ledelse og bæredygtighed. Han vil fortælle om bæredygtige lokalsamfund skabt af aktive ildsjæle. Der vil også være et indslag fra ”Glarborgen” ved Øland, et projekt hvor der er skabt et unikt aktivitetsområde, som er blevet et trækplaster for besøgende året rundt. Ildsjæl Karen Margrethe Lauridsen giver sine erfaringer videre.

Politik og landdistriktsudvikling

Landdistriktskonferencen er en kickoff til de kommende møder om lokale udviklingsplaner (de såkaldte LUP’er), som Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget holder løbende rundt om i 24 lokalsamfund Jammerbugt Kommune i 2023. I den anledning kigges der på konferencen også nærmere på de syv hovedtemaer i kommunens landdistriktspolitik: Frivillighed, sunde og meningsfulde fællesskaber, partnerskaber på tværs, liv i landdistrikterne, bæredygtige rammer, naturen som aktiv og synlighed og formidling. 

Dagen sluttes af med mulighed for en frisk byvandring i Brovst med formand for Kultur-, Fritids- og landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen.Arrangementer er for alle interesserede og gratis, men kræver tilmelding. Program og tilmelding findes www.jammerbugt.dk.

LÆS OGSÅ: Skolebørn fra Aabybro, Biersted og Kass spillede hjernen stærk

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn