Bekymring i Aabybro: Skud hørt – Politiet forklarer baggrunden

Politi
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Bekymring i Aabybro: Skud hørt – Politiet forklarer baggrunden

I Aabybro har lyden af skud skabt bekymring hos nogle borgere, men ifølge politiassistent John Clemmesen fra sagscenteret på Hjørring Politistation er der ingen grund til panik.

“Der er blevet anmeldt lyden af skud i området omkring Kattedamsvej, Industrivej og Jens Møllersvej i Aabybro torsdag og fredag morgen mellem kl. 6.45 og kl. 8.00,” forklarer John Clemmesen.

Det viser sig, at årsagen til de pågældende lyde er en jæger, der har været i gang med regulering af måger. Dette er en rutinemæssig procedure, der finder sted med jævne mellemrum i Aabybro, og som også har været tilfældet de sidste par dage.

“Vi forstår, at lyden af skud kan være foruroligende for nogle borgere, men vi forsikrer om, at der er tale om et planlagt skyderi i forbindelse med mågeregulering,” udtaler John Clemmesen.

Politiet opfordrer borgere i området til at være opmærksomme på disse aktiviteter, da reguleringen af måger vil fortsætte. Samtidig understreger de, at der ikke er nogen fare forbundet med denne procedure, og at det er en nødvendig foranstaltning for at kontrollere mågebestanden i området.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn