Bedre mobilsignal til Jammerbugt Kommune. Saltum og Fjerritslev kan se frem til et forbedret mobilnetværk

Mobilmast Modelbillede
Print Friendly, PDF & Email

Beboere i Saltum og Fjerritslev kan se frem til et forbedret mobilnetværk, eftersom at Telenor har opgraderet signalet i flere mobilmaster i de to byer.

I Jammerbugt kommune har Telenor opsat helt nyt 4G-signal i en mobilmast på Bondagervej i Saltum, og i en mast på Ålborgvej i Fjerritslev. Sidstnævnte mast er placeret lige ud til Ålborgvej, hvilket således giver bedre mobilsignal til de bilister som hver dag benytter denne strækning. Samtidig er der foretaget en 4G-opgradering i en mast på Industrivej i Fjerritslev. 4G-dækningen er essentiel, når man skal downloade og uploade lynhurtigt til internettet, hvilket blandt andet er tilfældet ved streaming af serier, afsendelse af mails og snapchats.

”I Telenor har vi en målsætning om konstant at styrke mobilnetværket og dækningen. Ved at opgradere netværket i Saltum og Fjerritslev er vi med til at imødekomme det stigende dataforbrug, som ses blandt vores kunder. Det er derfor tilfredsstillende for os at lukke de få mobilhuller der er tilbage, så kunderne sikres den bedst mulige dækning, både derhjemme og når de er på farten” udtaler netværksstrateg i Telenor, Jesper Mølbak.

Det forbedrede mobilnetværk kan mærkes af kunder, som benytter masternes signal indenfor en radius af omtrent 5-10 kilometer. Bakkelandskab og skovområder kan dog forringe signalets rækkevidde.

Telenor fortsætter opgraderingerne

Generelt har Telenor foretaget flere opgraderinger i masterne i Nordjylland, som led i planen om at finjustere 4G-netværket. Telenor har en klar målsætning om et godt mobilnetværk for kunderne, hvilket forudsætter en konstant udvikling, som skal sørge for at kapaciteten øges samt at mobilnetværket styrkes. I 2019 forventes Telenor at foretage yderligere knap 500 opgraderinger af mobilnettet.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien.