BasicStudio er åbnet i Brovst

Jane Riger
Jane Riger
Print Friendly, PDF & Email

Brovst har fået en ny salon, i det Jane Riger den 23. oktober slog dørene op til sin nye frisørsalon på Jernbanegade 41.

Jane Riger fortæller:

Mit navn er Jane Riger, jeg er 51 år gammel født og opvokset i Østervrå. Bor nu i Aalborg centrum.


Jeg har siden, at jeg var lille pige vidst, at jeg ville være frisør, og besluttede mig i 1985 som 16-årig at starte på frisøruddannelsen. Da jeg gik ud af 9. klasse, var jeg så heldig at få mig en læreplads hos Salon In i Hjørring. Jeg var frisør i Hjørring fra jeg fik lærepladsen og de efterfølgende 8 år, hvor jeg besluttede mig for at åbne min egen salon i Sindal.

I 1993 startede jeg min egen salon i Sindal, fordi jeg altid gerne har ville være selvstændig og gøre tingene på min egen måde. Selvom der lå andre Saloner i Sindal, følte jeg mig klar til at starte min egen op, og havde store forventninger om at det nok skulle gå godt. Det gjorde det bestemt også, for havde salonen i 12 år. To dog et valg om at lukke ned, da der var en skilsmisse, der gjorde, at mine to piger havde brug for mig hjemme.

Da jeg følte mig parat til at arbejde igen, fik jeg job ”Hos Inger” i Løkken, som vikar i starten. Det udviklede sig dog senere hen til, at jeg blev fast ansat som frisør ”Hos Inger”

Hvorfor jeg valgte at starte i Brovst

Hvorfor valgte jeg lige Brovst?

Ja, har altid arbejdet lidt i de mindre byer, og fik bekræftet da jeg flyttede til Aalborg at det med at arbejde i storbyen ikke lige er noget for mig. Er blevet lidt en tilhænger af de såkaldte yderområder (lidt mindre provinsbyer).

Fik for godt og vel et års tid siden arbejde hos en salon i Brovst. Har altid haft et ønske om, at jeg gerne ville startet min egen salon igen. Har siden jeg startede i Salonen i Brovst, gået og kigget lidt på den lille søde butik, hvor der førhen har lagt en salon. Og var egentligt blevet lidt forelsket i ideen om at starte min egen salon der.

Dette blev til virkelighed da jeg i september skrev under på lejekontrakten, og derfor blev den nye lejer af den tomme butik, som jeg havde forelsket mig i. Den lille butik befinder sig på Jernbanegade 41, 9460 Brovst. Og jeg er sikker på, at selvom der er en del frisører i byen, skal der nok være nok kunder til os alle.

Min salon hedder BasicStudio, og ligger som sagt på Jernbanegade 41, 9460 Brovst.

Da det skal være lige til for alle, ligger priserne for en dameklip på 295kr og en herreklip 225kr.

Hele den første måned 23/10/20 – 23/11/20 er der 20% på klipning, da jeg har valgt at kører et lille åbningstilbud.