Ejere til formodede tyvekoster søges

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Nordjyllands Politi søger nu efter ejere til en række formodede tyvekoster, som man formoder stammer fra indbrud i villaer og sommerhuse i Skagen og omegn.

Det er politikredsens efterforskningscenter i Frederikshavn, der i forbindelse med deres opklaringsarbejde er kommet i besiddelse af en lang række effekter, formentlig tyvekoster, der menes at stamme fra flere tilfælde af indbrudskriminalitet i området omkring Skagen. 
 

Efterforskningsleder og politikommissær Peter Skovbak, fortæller, at Nordjyllands Politi efter et indbrud i et sommerhus på Jens Bergs Vej i Skagen, begået i mellem 6. og 15. september 2020, d. 21. september 2020 foretog ransagning hos en 50-årig mand på en adresse i netop Skagen. 

”Vi fandt ved ransagningen en del effekter fra det nævnte indbrud, men vi fandt også mange andre effekter, som vi vurderer stammer fra andre indbrud,” siger politikommissær Peter Skovbak. 

Og Nordjyllands Politi har i den forbindelse brug for hjælp til at identificere gerningssteder til disse formodede stjålne effekter, så de rette ejerfolk kan få deres ting tilbage. Der er tale om billeder, maleri, værkstøj, sound-box, vin, køkkenudstyr, vaser, kander, musemalet porcelæn, glas, pyntegenstande, pc, havestol m.v.

”Vi formoder ud fra vores efterforskning i sagen, at eventuelle gerningssteder er villaer og fritidshuse i Skagen og omegn,” pointerer politikommissæren. 

Hvis du har oplysninger til sagen, så ret gerne henvendelse til Nordjyllands Politi på 114.   
Den anholdte 50-årige, der blev anholdt i sagen, er fortsat sigtet for indbruddet på Jens Bergs Vej.