Bag facaden på Renés Vin og Grønttorv i Fjerritslev

Print Friendly, PDF & Email

Siden år 2000 har René Jensen drevet butikken på torvet midt i Fjerritslev. Med et lidenskabeligt forhold til friske, spændende og unikke varer er det lykkedes ham at skabe en butik, der blandt andet byder på grøntsager, frugter, specialvarer, spiritus og vin.

  • Vi lægger vægt på god kundeservice, kvalitet og et sæsonaktuelt vareudbud. Vi leverer et aktuelt og inspirerende sortiment til fair priser. Vi lægger vægt på at have et dynamisk sortiment, hvor de friske varer, aktualitet og inspiration til spændende måltider er i fokus, fortæller butikkens indehaver Rene Jensen imens har stolt kigger sig rundt i det store butikslokale.

René har en bred kulinarisk indsigt, og kender til  alt fra fremstillingsprocesser og tilberedning af mad til deres påvirkning af sanserne. Dette kommer både til udtryk i butikkens udvalg men i særdeleshed også i kendskabet til alverdens vine. Renés Vin og Grønttorv er således altid et besøg værd om du er en af de mange tusinde turister der årligt gæster området eller er herboende i lokalområdet.


Passionen for lokalområdet skinner igennem hos René, der – for eksempel – har været med til udviklingen af flere forskellige lokale øl. Heriblandt Alverdens Casper, som er en hyldest til Fjerritslev. Som bestyrelsesmedlem af Thisted Bryghus har René fingeren på pulsen i forhold til bryggeriverdenen og kan derved tilbyde unikke øl fra specielle bryggerier.

Rene Jensen er ikke alene i butiken
Bag disken får han hjælp af hans dygtige og mangeårige medarbejdere Steen Hansen, Dorte Jacobsen, Ebbe Høgh Mortensen, Lærke Hoffmann suppleret af ungarbejderne Mette Mølbæk og Nicklas Zacho Jæger.

Bag facaden hos Renés Vin og Grønttorv finder du dermed udover et stort fødevareudvalg med fokus på vin, spiritus, frisk frugt og grønt, specialiteter, kaffe og the, økologiske varer, tobak, online spil, dagblade og magasiner også altid smilende, hjælpsomme og fagligt dygtige medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe og altid med et smil på læben. Kig ind – En spændende butik midt i Fjerritslev.