DHF afslutter håndboldturneringer

Jammerbugt Idrætscenter i Fjerritslev. Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Dansk Håndbold Forbund har fredag besluttet, at turneringen for alle rækker med undtagelse af senior liga og senior 1. division er slut.

Dermed er turneringen altså slut for de mange håndboldhold i Jammerbugten.


Beslutningen medfører, at alle børne- og ungdomskampe aflyses, U17 liga og U19 liga stopper, og ungdoms-DM aflyses.

Betydning for op- og nedrykning
Den vidtrækkende beslutning har naturligvis betydning for op- og nedrykning. I denne sæson vil der derfor kun være direkte op og nedrykning, hvilket betyder, at der ikke afvikles kvalkampe.

Dette gælder naturligvis ikke liga og 1. division, der fortsat fastholder, at sæsonen er sat på pause og dermed afventer situationen.

Beslutningen betyder også, at der ikke stilles hold til kvalkampe om oprykning fra 2. division til 1. division, og at de hold i 1. division, der ender sæsonen med at skulle have spillet kvalkampe, forbliver i 1. division.

De lokale forbunds- og kredskontorer vil træffe beslutning om, hvordan der skal fyldes op i rækkerne ved ledige pladser. De vil herefter kunne svare på spørgsmål om op- og nedrykning.

Håndboldforbundet opfordrer: Følg myndighedernes anbefalinger
I og med at al turnering er aflyst, henstiller Dansk Håndbold Forbund til, at man respekterer myndighedernes anbefalinger om ikke at dyrke indendørs idræt for en periode, der lige nu er fastsat til 14 dage fra på mandag. Vi har alle et ansvar for, at smitten ikke spredes, og dette bedes alle håndboldudøvere understøtte.


Kilde: dhf.dk