Aktiviteter i efterårsferien i Pandrup

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

I uge 42 har vi planlagt følgende aktiviteter i Pandrup i samarbejde med Pandrup Kaas Handel & Erhverv.

BOGSTAVEJAGT
Mandag starter en bogstavejagt, som mange af os kender fra vores egen barndom. Så fra mandag til fredag kan man hver dag fra kl. 8.00 se på Borgerforenings facebook side, hvor mange bogstaver man skal finde til dagens ord. Hvert bogstave ledsages af et tal, som indikerer bogstavernes rækkefølge. Svaret skal sendes i en privat besked på deres facebookside. Hver dag udløses der børnevenlige præmier til bogstavejægerne, og vinderne får besked lørdag d. 17. oktober.


BONUSRUNDE MED BOGSTAVER
Derudover har de en bonusrunde, hvor man kan vinde et gavekort på 500,- til byens butikker. Her er det græskar, som er placerer rundt omkring i byen med udskårne bogstaver. Det vil være det samme ord mandag til fredag, men man skal selv regne bogstavernes rækkefølge ud. Svaret skal sendes i en privat besked på facebooksiden, og vinderen får besked lørdag.

PYNT PANDRUP MED GRÆSKAR KONKURRENCE
Hjælp med at pynte Pandrup. Hent et gratis græskar som skal skæres ud og placeres langs Bredgade i Pandrup. De udvælger 5 udskårne græskar som vinder en præmie lørdag d. 17. oktober. Se på Pandrup Kaas Handel & Erhvervs facebook om dit græskar har udløst en præmie
Der uddeles i alt 100 græskar her:
SuperBrugsen tirsdag mellem 14.00 – 16.00
Pandrup Kino onsdag mellem 11.30 – 13.30

GRATIS BØRNEFILM I PANDRUP KINO
Vi viser en gratis børnefilm i Pandrup Kino den 14. oktober kl. 13.
Følg med på deres facebookside for info om hvilken film de viser
Pga. Covid-19 skal man i år bestille billetter på forhånd, da der er begrænsninger på antallet af besøgende i biografen.
Billetter kan bestilles her: https://bit.ly/3jTdECN