Årstidernes ansigter

Pia Daugaard
Pia Daugaard
Print Friendly, PDF & Email

Hvad har de fire årstider, fire kvinder og blomster og bær med hinanden at gøre? Svaret kan du få på kunstudstillingen ”Årstidernes ansigter” 22.-23. august på Røde Hedevej 26, Kaas, når portræt- og kunstfotograf Pia Daugaard fremviser sine helt nye fotografiske Fine Art-portrætter.

På udstillingen vil man kunne se 12 store fotografiske værker af kvindemodeller sminket og med de fire årstiders blomster, bær og farver som hovedbeklædning.


Portrætterne er blevet til i samarbejde med den nordjyske makeupartist og blomsterdesigner, Dina Maria Kiib Laurberg.

  • De fire modeller er ikke kun inspireret af årstidernes farver. De er også hver sin karakter inspireret af fantasy-verdenen, og kunne uden problemer hoppe ind i Game of Thrones eller anden fantasy-serie, griner Pia Daugaard.

Ferniseringen holdes lørdag 22. august kl. 13.00, og udstillingen har åbent 22. august kl.10-17.30 og søndag 23. august kl.10-16.30. Udstillingen er gratis og alle er yderst velkomne. Der er god plads i udstillingslokalet, og der vil forefindes håndsprit til gæsterne.

Udstillingen er Pia Daugaards første soloudstilling og er blevet støttet af Kulturministeriet. Uden for kunst- og fantasy-verdenen har Pia Daugaard speciale i portrætter både til erhverv og private.