Idrætsudøvere, Årets Ungleder og Årets Leder i Jammerbugt hyldet ved virtuel prisuddeling

Marianne Dissing
Årets Leder 2020 Marianne Dissing Kragh fra Lykkeliga
Print Friendly, PDF & Email

Den store begivenhed, Årets Idrætspris 2020, blev igen i år afviklet – denne gang virtuelt. Tilslutningen til arrangementet var igen i år flot, og mange foreninger, udøvere og pårørende så med online.

Der var priser til udøvere, som havde vundet alt fra nordjyske mesterskaber, jyske mesterskaber og danmarksmesterskaber – både i holdsport og i individuelle præstationer. 


Ca. 66 prismodtagere af Idrætspriserne 2020

”Selvom COVID-19 har sat sine begrænsninger for idrætten og foreningsdeltagelsen, så har vi i Jammerbugt Kommune igen i år mange dygtige udøvere, som leverer flotte præstationer inden for både bredde- og eliteidrætten. Igen i år har vi udøvere, som har vundet nordjyske mesterskaber, danmarksmesterskaber og nogle få som er repræsenteret på det danske landshold eller på den internationale scene. Med denne årlige begivenhed markerer vi idrætten i Jammerbugt Kommune og anerkender de dygtige udøvere vi har, selvom omstændighederne udfordrer os,” fortæller Mogens Christen Gade. 

Årets Ungleder

For fjerde år i træk blev en vinder til prisen som Årets Ungleder 2020 kåret. Prisen for Årets Ungleder tildeles en idrætsleder under 18 år, som enten har været særligt engageret i foreningslivet og/eller har vist vilje til at dygtiggøre sig inden for foreningsarbejdet. 

Årets Ungleder 2020 Laura Vedsted Skovsgård Brovst KFUM IF

Årets Ungleder 2020: 

Laura Vedsted fra Skovsgaard/Brovst KFUM IF – Håndbold

Med prisen sætter kommunen bl.a. fokus på unglederne som rollemodeller for andre unge – og skaber dermed opmærksomhed blandt de unge om det positive i at virke som leder eller instruktør i en af kommunens mange foreninger. 

Prisen Årets Ungleder er stiftet i samarbejde med DGI Nordjylland. Med prisen følger en check på 2.500 kr. 

Årets Lederpris
Traditionen tro skulle der også kåres en vinder af Årets Lederpris 2020. I år var der 4 indstillinger til den anerkendte pris. De indstillede til prisen var Henrik Leding Skøtt fra Biersted IF, Marianne Dissing Kragh fra Aabybro IF – Lykkeliga, Sune Myrup fra Skovsgård Boldklub og PGU PLUS instruktørteam Mette, Hannah og Sille. 

Årets Leder 2020: 

Marianne Dissing Kragh fra Lykkeliga

Indstillet: Henrik Leding Skøtt fra Biersted IF, Marianne Dissing Kragh fra Aabybro IF – Lykkeliga, Sune Myrup fra Skovsgård Boldklub og PGU PLUS instruktørteam Mette, Hannah og Sille

”Alle indstillede kandidater til Årets Lederpris gør alle noget ganske særligt for foreningslivet i Jammerbugt Kommune. Dét at blive indstillet er i sig selv en stor anerkendelse for deres frivillige indsats inden for det folkeoplysende område”, siger formand for Folkeoplysningsudvalget Flemming Dahl Jensen. 

Årets Lederpris giver kommunen til en leder inden for det frivillige børne- og ungdomsarbejde i Jammerbugt Kommune som påskønnelse for stabilt, dygtigt, initiativrigt, forebyggende og helhedsorienteret arbejde. Med prisen følger en check på 2.500 kr.