Årets træner i Biersted Idrætsforening: Andreas Stoltze

Afgående formand Jesper Christensen (tv) der takkede af ved denne generalforsamling sammen med Andreas Stoltze Foto: BIF
Print Friendly, PDF & Email

Årets træner er indstillet fordi personen i flere år har været de unge damers faste holdepunkt, og de bestikker ham hvert år, så han lige tager en sæson mere.

Prisen som Årets træner blev traditionen-tro uddelt på årets generalforsamling. i 2019 var det den 13. marts. Andreas fik disse ord med på vejen;

Denne person var også i mange år fast holdepunkt på herrehold 2, hvor han tog den hårde tørn med at få skrabet hold sammen.

Derudover har han været en del af seniorafdelingen på både herre og damesiden i en menneskealder med skiftende roller, som træner, holdleder mv. Personen er altid god for en opmuntring til de unge spillere, der kommer op som seniorspillere og en hjørnesten i omklædningsrummet, hvor han ofte fortæller anekdoter omkring sit manglende kærlighedsliv. 

Denne person er vellidt af alle i afdelingen, og giver lige en hånd med, når det er nødvendigt, selvom han helst vil holde sig i baggrunden ved tidtagerbordet, som speaker eller lign. I håndboldafdelingen har han siddet fast og godt på pengene i de sidste 10 år, og man skal have argumenterne i orden inden han slipper pengene. 

Han fortjener helt klart denne kåring, og vi er stolte af at have ham i vores BIF.