Årets træner i Biersted Idrætsforening: Andreas Stoltze

Afgående formand Jesper Christensen (tv) der takkede af ved denne generalforsamling sammen med Andreas Stoltze Foto: BIF

Årets træner er indstillet fordi personen i flere år har været de unge damers faste holdepunkt, og de bestikker ham hvert år, så han lige tager en sæson mere.

Prisen som Årets træner blev traditionen-tro uddelt på årets generalforsamling. i 2019 var det den 13. marts. Andreas fik disse ord med på vejen;

Denne person var også i mange år fast holdepunkt på herrehold 2, hvor han tog den hårde tørn med at få skrabet hold sammen.

-- annonce ---

Derudover har han været en del af seniorafdelingen på både herre og damesiden i en menneskealder med skiftende roller, som træner, holdleder mv. Personen er altid god for en opmuntring til de unge spillere, der kommer op som seniorspillere og en hjørnesten i omklædningsrummet, hvor han ofte fortæller anekdoter omkring sit manglende kærlighedsliv. 

Denne person er vellidt af alle i afdelingen, og giver lige en hånd med, når det er nødvendigt, selvom han helst vil holde sig i baggrunden ved tidtagerbordet, som speaker eller lign. I håndboldafdelingen har han siddet fast og godt på pengene i de sidste 10 år, og man skal have argumenterne i orden inden han slipper pengene. 

Han fortjener helt klart denne kåring, og vi er stolte af at have ham i vores BIF.