Årets ledere i Aabybro IF blev Mette og Palle

Privat foto
Print Friendly, PDF & Email

Mette Abildgaard har igennem en periode været formand for Aabybro Svømmeklub, og en engageret medhjælper og tovholder i forbindelse med afholdelse af deres større stævner som har krævet overnatning og bespisning. Mette har i sin tid i bestyrelsen skabt synlighed og troværdighed for bestyrelsens arbejde både internt og eksternt.

Palle Andersen har igennem mange år været kasserer for Aabybro Svømmeklub. Da Palle overtog posten som kasserer, havde Aabybro Svømmeklub ikke en ”ret god” økonomi. Igennem sin tid som kasserer har Palle formået at skabe et overskud i klubbens økonomi, og samtidig også at skabe den økonomiske mulighed for at svømmere og trænere har haft mulighed for at kunne udvikle sig sportsligt, ved fx at have mulighed for at sende trænere på kursus, som ellers ville have været uopnåelige pga. priserne for disse.


Derfor skal dette team af to gode solide og kompetente AaIF’ere tildeles prisen som ”Årets Leder”, med en stor tak for det kæmpe arbejde de har lagt i Aabybro Svømmeklub, i forældreregi men også i bestyrelsesregi.