Aabybro til børnestævne i svømning

Aabybro Svømmeklub
Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro til børnestævne i svømning

28 januar var Aabybro Svømmeklub afsted til det tredje Flipper Cup stævne i denne sæson. Der var 14 svømmere Aabybro og over 100 personer i Brønderslev Svømmehal denne lørdag. Det blev en god dag med masser af glade børn og flot svømning.

Det blev en hård, varm og i særdeleshed sjov dag i Brønderslev Svømmehal, da Aabybro Svømmeklub drog afsted med 14 børn til Flipper Cup. Hele 6 klubber gæstede Aabybro, Svømmeklubben Søhesten fra Hjallerup, Svømmeklubben JET fra Pandrup, BSK08 fra Brønderslev, Frederikshavn svømmeklub og Sindal svømmeklub. Det blev til over 100 svømmere, fordelt på 3 grupper. Grupperne adskilte svømmere med luffer og bælte, svømmere med bælte og svømmere uden hjælpemidler.

Trænerne fra Aabybro kunne stolt stille med et 14 mand stort hold

Det betød også at der var nok at se til for trænerne i svømmeskolen. Svømmerne er søde og dygtige. ”Der var utrolig godt humør og vi hyggede os alle sammen”, siger svømmeskoleleder Rasmus Grøn

Resultaterne var heller ikke at pege fingre af, da alle svømmere forbedrede deres tider og de mange nye svømmere, for hvem dette stævne var det allerførste, kom hjem med en helt række flotte og imponerende tider.

 

Foto: Aabybro Svømmeklub

Næste Flipper Cup, er det sidste i rækken og det afholdes i Frederikshavn den 26. marts – her får deltagerne desuden udleveret en medalje for deres fantastiske resultater.

LÆS OGSÅ: Jammerbugts 10. klasser havde karrieredag

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn