Aabybro Teater- og Kulturforening er blevet hjemløse – De har brug for din hjælp?

En tidligere øve-aften hos Aabybro Teater- og Kulturforening da de stadig havde tag over hovedet. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro Teater- og Kulturforening er blevet hjemløse – De har brug for din hjælp?

Aabybro Teater- og Kulturforening skriver følgende i et opslag på deres Facebook:

-Sidste sommer mistede vi vores dejlige øvelokale i kælderen under Aabybro Idrætsefterskole, og pr. 1. februar har vi heller ikke noget sted til opbevaring af vores kulisser. Vi har i løbet af efteråret med Kommunens hjælp forsøgt at finde et egnet sted, hvor vi kan være til at øve op til vores forestillinger – desværre uden held, og nu står vi akut og skal også finde et sted til vores kulisser.

-Finder vi ikke dette, bliver vi nødt til at smide vores kulisser på genbrugsstationen, hvilket vil være et stort tab for foreningen. Konsekvensen af, at vi pt. ikke har noget øvelokale er allerede, at vi ikke kommer til at sætte en sommerforestilling op i år, hvilket vi naturligvis er rigtig kede af og finder vi ikke noget lokale på sigt må foreningen desværre lukke.

Vi står derfor lige nu og har akut brug for hjælp til:

  • OPBEVARING AF KULISSER

Sted: Aabybro og omegn radius 15-20 km

Ønsker: Tør lade/lagerplads eller lignende med højt til loftet på ca. 40-50 m2. Hvis der var mulighed for også at stå og bygge kulisser her, ville det være fantastisk.

  • ØVELOKALE

Sted: Aabybro eller omegn i cykelafstand, så vores unge medlemmer selv kan transportere sig

Ønsker: Lokale på 60-100 m2 med god loftshøjde og ingen fast møblering, så der er plads til fysisk teaterudfoldelse med sang og dans. Adgang til toilet og vand og gerne et mindre lokale/depot eller skabsplads til opbevaring af diverse kostumer/rekvisitter

-Vi søger selvfølgelig langsigtede løsninger, men kan I hjælpe os i en periode tager vi også imod det i håb om, at vi hurtigt kan finde en løsning og få sat gang i vores aktiviteter igen, som lige nu ligger i dvale.

-Send en besked til os via Messenger, hvis du/I kan eller kender nogen, som kan hjælpe os. Du er også velkommen til at ringe til foreningens næstformand Thomas Kjellerup Christensen på 60619524, slutter opslaget fra en håbefuld Teater- og Kulturforening i Aabybro.

LÆS OGSÅ: MENY Aabybro søger ny Købmand