Aabybro Svømmeklub værter for Vest Børn Medleystævne 2024 og Vestdanske Årgangsmesterskaber 2024

Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro Svømmeklub værter for Vest Børn Medleystævne 2024 og Vestdanske Årgangsmesterskaber 2024

I weekenden den 5.-7. april 2024 vil Aabybro Svømmeklub være stolte værter for to prestigefyldte begivenheder inden for svømning, nemlig Vest Børn Medleystævne 2024 i Jetsmark Idrætscenter og Vestdanske Årgangsmesterskaber 2024 i DGI-Huset Aabybro.

Med en imponerende deltagerliste byder Aabybro Svømmeklub 147 svømmere til Vest Børn Medleystævne 2024 og 174 svømmere til Vestdanske Årgangsmesterskaberne 2024. Dette samler det største antal deltagere til et stævne, som Aabybro Svømmeklub nogensinde har været vært for i nyere tid.

For at sikre en gnidningsfri afvikling af begge stævner har Aabybro Svømmeklub arbejdet hårdt på at etablere en solid logistik og sikre tilstrækkelig hjælp fra frivillige. Klubben er begejstret for at kunne byde alle svømmere, trænere og tilskuere velkommen til denne spændende weekend.

Stævneleder Stefan Stenberg Sørensen udtaler: “Vi er meget glade for at være værter for disse to betydningsfulde stævner. Vi har arbejdet intenst for at sikre, at alt er klar til en fantastisk weekend med svømning i topklasse. Vi ser frem til at byde alle deltagere og tilskuere velkommen i DGI-Huset Aabybro.

Det bliver en weekend fyldt med spænding, konkurrence og fantastiske præstationer, og Aabybro Svømmeklub ser frem til at skabe uforglemmelige minder for alle involverede.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn