Aabybro IF Fodbold skifter senior-trænere

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

På et spillermøde i sidste uge gav spillerne i Aabybro IF Fodbold ønske om en ny trænerprofil. Derfor er Aabybro IF Fodbold og træner Jan Werther blevet enige om at stoppe samarbejdet.

“Vi har været meget glade for at have Jan som træner i klubben, og han var en medvirkende årsag til, at vi sidste sommer kunne kalde os JS-hold for første gang i klubbens historie. Vi er dog nødt til at lytte til vores spillere, og efter et par samtaler med Jan blev vi enige om at stoppe samarbejdet”, udtaler Hans Arne L. Pedersen, seniorformand i klubben.


“Vi vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke Jan for den indsats han har ydet i vores regi gemmen de sidste 1,5 år.”

Det bliver en gammel kending som skal tage over nemlig Claus Thomassen, som tidligere har været træner gennem 3 år.

Hans Arne forsætter. “Spillerne foreslog selv Claus som emne til at tage over, og han var klar til at tage over da vi spurgte. Vi glæder os til samarbejdet som foreløbig gælder året ud”.

Samtidig er der også ny 2. holdstræner i klubben. Flemming Holm har fået nye udfordringer som “VAR-assistent” i Superligaen, hvorfor han ikke længere kan afse tid til trænergerningen i Aabybro. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke Flemming for sin indsats, som bl.a. har medført en oprykning til serie 3. Ny træner for serie 3 bliver Jakob Fiedel som tidligere har fungeret som træner i Aabybro IF Fodbold.