AAbybro Camping & Fritid søger en salgsassistent

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

JOBANNONCE: Aabybro Camping & Fritid er et firma som har travlt i vores butik med at sælge campingvogne, autocampere og trailer samt udstyr dertil. Vi søger derfor en medarbejder mere til vores udstyrsbutik, som kan yde en god kundeservice og have overblik i vores butik.

Har du butikserfaring? Måske du ovenikøbet har en personlig interesse for vores kerneområder camping? – Brænder du for kundedialogen og det gode salgsarbejde, og vil du være en aktiv del af en lokalkendt butik, hvor du får mulighed for at udfolde dig inden for rigtig gode rammer.


Om jobbet
Din hovedopgave bliver salg af vores forskellige produkter såsom, telte, tilbehør til camping og autocampere. Det medfører, at du skal rådgive kunden om produkterne og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden. I det hele taget bliver du en aktiv del af driften. Du er med til at indrette butikken og de forskellige udstillinger, og har du i den forbindelse idéerne, får du rammerne til at udføre dem i.

Du medvirker også til at planlægge arrangementer, som vi afholder, ligesom du aktivt deltager i udførelsen af dem. Som en naturlig del af stillingen bliver det din opgave at varetage kasseekspeditionen, gøre kasse op, indtaste varebestillinger, pakke varer ud, sætte på lageret, når der skal fyldes op, og udføre andre butiks relevante opgaver.

Om dig
Som udgangspunkt skal du have erfaring fra butik/lager, så du ved, hvad det vil sige at hjælpe med personlig salg samt butiksdrift og indretning. Har du en personlig interesse, indenfor nogle af vores kerneområder vil det være en fordel, men ikke et krav.

Som salgsassistent hos Aabybro Camping & Fritid er det vigtigt, at du er ansvarsfuld, selvkørende og at du har et godt salgsgen, ligesom du skal være serviceminded og sørger for, at hver enkelt kunde får en god oplevelse. Du vil blive en aktiv del af butiksdriften, og du skal trives med at være en del af et lille tæt team, hvor vi bakker hinanden op. Udover fokus på egne ansvarsområder forventes det, at du har et tæt samarbejde på tværs af butikken.

Hvad kan vi tilbyde dig?
En spændende arbejdsdag med tæt tilknytning til vores kunder og mange varierende opgaver. Vi er i alt 14 medarbejdere i firmaet. Stillingen er på 37 timer, som ligger mandag til fredag, samt hver anden søndag. Send din ansøgning til: jk@aabycamp.dk, har du spørgsmål er du også velkommen til at sende en mail.

Tiltrædelse efter aftale.