Åbent Hus i det tidligere asylcenter i Tranum

Arkivbillede Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Det tidligere asylcenter i Tranum ligger i en helt unik natur, centralt placeret i Jammerbugt Kommune, og tæt på kommunens feriesteder Slettestrand-Thorup Strand, Tranum Strand og Blokhus-Løkken.

Siden asylcentret i Tranum lukkede, har bygningerne ikke været i brug. Men Jammerbugt Kommune ser en række udviklingspotentialer i bygningerne – ikke mindst på grund af deres helt unikke placering.


”Det er oplagt, at bygningerne i Tranum får en aktiv rolle i at understøtte og styrke udviklingen af området. Siden asylcentret lukkede, har bygningerne stået tomme, men det skal der laves om på. Vi har ikke lagt os fast på, hvad bygningerne skal bruges til i fremtiden. Det ønsker vi at inddrage borgerne og erhvervslivet i, så de kan være med til at komme med gode idéer til den fremtidige brug af stedet”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Jammerbugt Kommune inviterer derfor til åbent hus tirsdag 30. juni 2020, hvor interesserede har mulighed for at se nærmere på området og bygningerne.

På grund af Covid-19 er arrangementet delt op i hold af én times varighed. Hold 1 kommer fra kl. 13.00 – 14.00, hold 2 fra kl. 14.00 – 15.00 og hold 3 fra kl. 15.00 – 16.00.

Derfor er tilmelding nødvendig, så vi kan overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer for begrænsning af smitte. Vi har 140 pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding skal ske til Pia Kirkegaard på mail pkd@jammerbugt.dk.

Efter tilmelding modtager deltagerne en kvittering med information om mødetidspunkt. Det er vigtigt, at det angivne mødetidspunkt overholdes.

Adressen er: Vestkystvejen 78, 9460 Brovst.

Program for tirsdag 30. juni 2020

  • Velkomst v/ Borgmester Mogens Christen Gade
  • Rundvisning – max. 40 deltagere pr. hold
  • Networking – mulighed for drøftelse med Erhvervs- og turistchef Line Renée Thellufsen og Chef for Plan- og Miljø Gitte Clausen
  • Tak for i dag