ForsideJammerbugtJammerbugt Kommune har fastsat datoen for Årets Prisuddeling 2024

Jammerbugt Kommune har fastsat datoen for Årets Prisuddeling 2024

Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune har fastsat datoen for Årets Prisuddeling 2024

Den 10. december 2024 danner Brovst Sport- og Kulturcenter rammen om Årets Prisuddeling, en storslået fejring af de mange imponerende idrætspræstationer og lederskaber i Jammerbugt Kommune. Traditionen tro vil prismodtagere, kandidater, pårørende og trænere være til stede for at hylde dem, der har gjort en særlig indsats i foreningslivet.

Nominer dine favoritter til årets priser

Forud for prisuddelingen opfordrer Jammerbugt Kommune nu idrætsforeninger, udøvere, forældre og andre interesserede til at indsende forslag til årets prisvindere. Der er i år tre kategorier:

  • Årets Unglederpris
  • Årets Lederpris
  • Idrætspriser

Borgmester Mogens Christen Gade udtaler med stolthed: ”Vi har mange dygtige idrætsudøvere i Jammerbugt Kommune, som opnår flotte resultater indenfor mange forskellige idrætsgrene. Dem er vi stolte af – og vi påskønner den store indsats.”

Prisuddeling i december 2023.Foto: Jammerbugt Kommune

Sådan nominerer du

Indstillinger kan foretages via kommunens hjemmeside, hvor der er åbnet for forslag til både individuelle atleter, hold og ledere. Fristen for at indsende forslag er mandag den 25. november 2024, og alle interesserede opfordres til at nominere deres favoritter.

Kriterierne for de tre priser:

  1. Idrætspriser: Tildeles idrætsudøvere eller hold, der har vundet medaljer ved anerkendte mesterskaber i Nordjylland, Jylland, Danmark eller højere niveauer. Der kan også være tale om idrætsudøvere, der har gjort sig fortjent til en pris på anden vis.
  2. Årets Lederpris: Denne pris tildeles en leder inden for det frivillige børne- og ungdomsarbejde, der har udmærket sig gennem stabilt, initiativrigt og forebyggende arbejde. Med prisen følger en check på 2.500 kr.
  3. Årets Unglederpris: En særlig pris til ledere under 18 år, der har vist stort engagement og vilje til at dygtiggøre sig inden for foreningsarbejde. Denne pris er stiftet i samarbejde med DGI Nordjylland og skal synliggøre de unge lederes rolle som forbilleder. Med prisen følger også en check på 2.500 kr.

Prisuddelingen er en årlig markering af det store arbejde, der ligger bag både idrætslige præstationer og lederskab i de lokale foreninger. Jammerbugt Kommune ser frem til at modtage mange gode forslag og glæder sig til at hylde årets vindere ved den festlige begivenhed.

For at nominere en kandidat kan du besøge kommunens hjemmeside her: Idrætspris, Lederpris og Unglederpris.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER