ForsideBrovstBrovst Rideklub inviterer til indvielse af ny ridebane

Brovst Rideklub inviterer til indvielse af ny ridebane

Print Friendly, PDF & Email

Brovst Rideklub inviterer til indvielse af ny ridebane

Brovst Rideklub er stolte over at kunne annoncere den officielle indvielse af klubbens nye ridebane. Det bliver en festlig begivenhed, hvor medlemmer og hesteentusiaster inviteres til at deltage.

Tid og sted for indvielsen:

  • Dato: 5. oktober
  • Tid: Kl. 9.30
  • Sted: Janumvej 40A, 9460 Brovst

Arrangementet begynder kl. 9.30 med morgenkaffe og rundstykker i ridehallen, hvor der vil være rig mulighed for at netværke og møde klubbens medlemmer. Kl. 10.00 bliver der officielt budt velkommen, og udvalgsformand for Fritid-, Kultur- og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune Helle Bak Andreasen (V) vil klippe den røde snor for at markere åbningen af ​​den nye bane.

Efter ceremonien vil der blive afholdt et stævne for klubbens medlemmer, hvor årets klubmester skal kåres.

Næstformand Majbritt Schiønning udtaler:
“Vi glæder os til at fejre denne festlige begivenhed sammen med jer, og vi håber at mange har mulighed for at deltage i denne særlige dag.”

Baggrund for projektet

Den nye ridebane er en markant opgradering af klubbens faciliteter. Den er designet til både træning og stævner og forventes at skabe mange spændende oplevelser for både klubbens medlemmer og gæster.

“Den nye bane vil åbne op for flere aktiviteter og muligheder for både vores nuværende medlemmer og kommende gæster. Vi ser frem til mange gode stunder på banen i fremtiden,” tilføjer Majbritt Schiønning.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER