ForsideAabybroNordisk Fotoshoot udstiller på bibliotekerne i Brovst og Aabybro

Nordisk Fotoshoot udstiller på bibliotekerne i Brovst og Aabybro

Print Friendly, PDF & Email

Nordisk Fotoshoot udstiller på bibliotekerne i Brovst og Aabybro

Nordisk Fotoshoot, et lokalt fotofirma med base i 9460 Brovst, præsenteret i øjeblikket en imponerende udstilling på både Brovst og Aabybro biblioteker. Fotografen bag Nordisk Fotoshoot har mere end 10 års erfaring i branchen, hvilket afspejles i de udstillede værker.

Udstillingen består af en smuk samling af naturbilleder fra forskellige steder og attraktioner i Jammerbugt Kommune, samt en række indsigtsfulde portrætfotos. Nordisk Fotoshoot fortæller om deres kreative tilgang og inspirationskilder:

“Naturen omkring os er så smuk og man kan tage mange forskellige slags billeder rundt omkring i naturen, eksempelvis bruge den som baggrund eller fokusere på nærbilleder. Vi er meget inspireret af naturen, fordi de ændrer sig med årstiderne og tilbyder uendelige muligheder for kreativitet i vores fotos.”

Fotografens passion for at lege med naturens farver og naturlige billeder er tydelige i udstillingen, som giver et fascinerende indblik i både lokale omgivelser og fotografens kunstneriske vision.

Udstillingen kan opleves på bibliotekerne i Brovst og Aabybro.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER