ForsideFjerritslevUdtryk gør indtryk i Fjerritslev: En workshop i meditation og billedkunst

Udtryk gør indtryk i Fjerritslev: En workshop i meditation og billedkunst

Print Friendly, PDF & Email

Udtryk gør indtryk i Fjerritslev: En workshop i meditation og billedkunst

Dyk ned i en dag, hvor du kan slippe hverdagens travlhed og lade kreativiteten få frit spil. Lørdag den 26. oktober 2024, fra kl. 10:00 til 15:30, inviterer FOF Vendsyssel til en unik workshop ledet af Nanna Topsøe, der kombinerer meditation og billedudtryk i en oplevelse, hvor det indre får lov til at udfolde sig på lærredet.

En dag uden begrænsninger

Her er der ingen krav til tegnefærdigheder, ingen forventninger om at skabe et smukt kunstværk – kun en åbenhed overfor at udforske sine følelser og oplevelser gennem kunst og meditation. Denne dag handler ikke om teknisk kunnen, men om at lade de indre stemninger få liv. Alt er tilladt. Den indre dommer sættes på pause, og du kan trygt bevæge dig ind i en skaberproces, hvor det ikke er målet, men rejsen, der tæller.

Målet er at lade indre følelser og impulser manifestere sig på papiret, hvad enten det er en refleksion af meditationens ro eller noget, der spontant dukker op undervejs. Hvert billede er en spejling af én selv, og gennem dialogen med billedet kan deltagerne opdage nye sider af sig selv eller genkende gamle mønstre.

Følelser som kompas

I denne workshop opfordres deltagerne til at mærke efter og tage sig tid til at opleve processen. Er skabelsen svær? Flyder det let? De følelser, der opstår undervejs, kan ofte kobles til hverdagen eller tidligere erfaringer, og gennem denne opmærksomhed kan man opnå en dybere selvforståelse.

Meditation som grundlag

Meditation, både i bevægelse og stilhed, vil være en vigtig del af kurset. Meditationen hjælper deltagerne med at komme i kontakt med nuet og mærke de følelser, der rører sig. Det er herfra, at kreativiteten kan udspringe frit og autentisk.

Nanna Topsøe – Din guide i proces

Nanna Topsøe, der står bag kurset, har en omfattende baggrund inden for drømmeterapi, kunstterapi og psykologi. Hun har gennem mange år arbejdet med Jung’s psykologi og kunstterapi på Institut for Kunstterapi. Ud over at være uddannet sygeplejerske, zoneterapeut og healer, har hun lært fra den irske healer Bob Moore og bragt sin dybdegående erfaring med meditation og åndelig vejledning ind i sine kurser.

Denne dag er en invitation til at dykke ned i dit indre landskab og give dine følelser et visuelt udtryk – en rejse, hvor du får mulighed for at blive klogere på dig selv og din kreative proces.

Kom med og oplev en dag, hvor udtryk virkelig gør indtryk!

Tilmelding og Information Dato: Lørdag 26.10.2024
Tid: 10:00-15:30
Sted: Fjerritslev Skole
Instruktør: Nanna Topsøe
Tilmelding: Ingen specielle færdigheder kræves – kun lysten til at deltage og udvikle dig.
Tilmelding på dette link

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER