ForsideAabybroDe vandt billetter til DOORS LEGACY Koncert i Aabybro

De vandt billetter til DOORS LEGACY Koncert i Aabybro

Print Friendly, PDF & Email

De vandt billetter til DOORS LEGACY Koncert i Aabybro

I samarbejde med Jammerbugt Kulturcenter i Aabybro har vi på Jammerbugtposten.dk afviklet en konkurrence, hvor der var sat 3×2 billetter på højkant. 

De heldige vinder blev:
Karin Knøss
Maja Munkeboe
Tom Grarup 

Vinderne har fået direkte besked.

Vi ønsker rigtig god fornøjelse.

DOORS LEGACY er det ultimative hyldestband, som genskaber magien og intensiteten af The Doors’ legendariske musik. Efter to udsolgte turnéer i Danmark er bandet blevet anerkendt som det definitive tribute-band for The Doors-fans. Med et A-hold af erfarne kunstnere fra den danske musikscene har DOORS LEGACY skabt en koncertoplevelse, der har solgt ud på alle venues, de har besøgt.

Koncerten finder sted i Kulturcenter Jammerbugt på Søparken 2, 9440 Aabybro, den 13. september 2024 fra kl. 20:00 til 22:15.

Dette er ikke bare endnu et kopi-show! Bandet har dedikeret sig til at bringe The Doors’ musik til live med vintage udstyr og moderne instrumenter, hvilket skaber en autentisk oplevelse af de originale studieoptagelser. Deres mål er at give publikum et fuldstændigt spektrum af The Doors’ alsidighed og musikalitet – og det med officiel velsignelse fra det originale bagland.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER