ForsideFjerritslevFinaleweekend med musik på Torvet i Fjerritslev

Finaleweekend med musik på Torvet i Fjerritslev

Print Friendly, PDF & Email

Finaleweekend med musik på Torvet i Fjerritslev

I dag fredag og lørdag er det denne sommers sidste GRATIS koncerter på byens skønne torv midt i Fjerritslev – og vi slutter på toppen, lover arrangørerne.

𝐁𝐚𝐦𝐬𝐞 𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐞 spiller fredag kl. 19 og vi kan glæde os til at høre og synge med på alle Flemming Bamse Jørgensens mange hits, lyder det fra Mogens Bay fra Fjerritslev Handelsstandsforening

Tag på torvet og nyd både lidt at spise, og ikke mindst den gode musik.

Rene´s Vin & Grønttorv og Slagter Palle v/Lars byder på Grillet BBQ marineret svinekam, hjemmelavet kartoffelsalat med friske ærter, forårsløg og sommersalat med hindbær dressing – hvor lækkert

Det er måske den sidste weekend der er åbent på Fjerritslev Kro – nogensinde!

Book bord hos Café Blinkende Lygter, som byder på deres lækre hjemmelavet bøfsandwich eller Thorkilds Luksus Rejemad, og masser af kolde drikke.

𝐋ø𝐫𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧𝐬𝐦𝐮𝐬𝐢𝐤𝐧𝐚𝐯𝐧𝐞 er total “legender” – Pigtrådsmusikere, som er et sammensat orkester KUN til denne ene koncert – og derefter helt unge talentfulde musikere.

Tilbage i februar 2023 arrangerede MusikCompagniet et Pop- og Pigtrådsbal, hvor ikke mindre end 5 bands var på scenen i et fyldt Idrætscenter Jammerbugt. Mere end 600 publikummer skabte et fantastisk halbal, hvor dansegulvet var total proppet hele aftenen.

Til koncerten i morgen lørdag er der sammensat et til lejligheden band bestående af:
Trommer: Christian Grishauge, Mc Dovans
Guitar: Hans Erik Henriksen, Mc Dovans
Guitar: Kurt Larsen, Sunlight
Bas: Jørgen “Buller” Gravesen, Sunlight
Keyboard: Bjarne Jensen, High Five

Det stopper ikke her, idet efter koncerten med “legenderne”, kan i møde nogle helt unge talentfulde musikere fra Fjerritslev, som sammen kalder sig BASK:

𝐁𝐀𝐒𝐊 består af:
Trommer: Johannes Bundgaard
Guitar: Sylvester Bendix
Bas: Phillip Nielsen
Sang: Liv Schou

Foto: Pop og pigtråd
- Annonce -

SENESTE ARTIKLER