ForsideBlokhusBlokhus: Romhandleren varmer scenen op for Sømændene til torsdagskoncerten

Blokhus: Romhandleren varmer scenen op for Sømændene til torsdagskoncerten

Print Friendly, PDF & Email

Blokhus: Romhandleren varmer scenen op for Sømændene til torsdagskoncerten

Blokhus har igen i år set en stor opbakning til de populære torsdagskoncerter, og en fast tradition vender tilbage for at afslutte sæsonen med et brag. Den 1. august kl. 20.30 indtager de ni medlemmer af Sømændene scenen på Blokhus Torv. Publikum kan se frem til en festlig aften fyldt med kaptajnshatte, matroskasketter, sing-alongs og store mængder konfetti. Sømændene vil spille velkendte klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”, og skabe en stemning, der minder om et hyggeligt værtshus.

Romhandleren varmet op til festen

Inden Sømændene går på scenen, sørger det lokale festorkester Romhandleren for opvarmningen med start kl. 19.00. Romhandleren, kendt for deres energifyldte livemusik og evne til at sætte gang i enhver fest, vil underholde publikum med et repertoire, der spænder over både gamle klassikere og nutidige hits. Deres mangeårige erfaring gør dem til et sikkert valg til at starte aftenen med manér.

Støttemærker og lokal opbakning

Som noget nyt kan publikum i år købe et støttemærke for kr. 50 ved indgangen. Indtægterne går til at dække de mange udgifter, der er forbundet med afholdelse af koncerterne. Jannie Ratke, eventansvarlig, udtaler: “Vi vil gerne takke publikum for deres positive modtagelse af salget af støttemærker ved indgangen ved de første koncerter. Vi er enormt taknemmelige for den opbakning, vi har oplevet, hvor rigtig mange har valgt at støtte koncerterne, så vi også fremover kan afholde de populære arrangementer. Det er ingen hemmelighed, at alting bliver dyrere, så publikums støtte lander på et tørt sted.”

Arrangørerne opfordrer desuden publikum til at undlade at medbringe egne drikkevarer og i stedet støtte de lokale barer på pladsen.

Tak til sponsorer og frivillige

Erhvervsforeningen Destination Blokhus retter en særlig tak til det lokale erhvervsliv og en række sponsorer, herunder Sparekassen Danmark Fonden Hvetbo, Feriepartner Oplevelsespulje, Sol og Strand Puljen, Norlys Vækstpulje, Blokhus Grundejerforening, Jammerbugt Kommune og det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus. Deres støtte og indsats er afgørende for afviklingen af koncerterne.

“Vi ser frem til fantastisk musik, glæde og fællesskab på Blokhus Torv, og glæder os til at se jer til den afsluttende koncert med Sømændene”, lyder det fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER